Детски дрехи за момчета и момичета – Онлайн магазин My Brand

1
195
Добави коментар
fire19
fire19

Дрехи за момчета
Виж колекцията

Дрехи за момичета
Виж колекцията

Последно добавени продукти

ЗА НАС

Здравейте и добре дошли в сайта ни за детски дрехи MyBrand

Ние като родители на две прекрасни деца винаги сме искали най-доброто за тях. Когато се роди нашето момче не знаехме много за децата, с какви дрехи да го обличаме,кога ще му е топло или студено, какви са материите на детските дрехи,какво е тяхното качество и съдържание. Детската кожа изключително деликатна,нежна, мека и чувствителна към почти всички външни фактори.Започнахме да експериментираме и да купуваме всичко,което ни се предложи на пазара или от приятели,които са останали доволни от местата,където са закупили детски дрехи. Купим блуза,разтегне се при пране, детско долнище за момче-събере се при изсушаване в сушилня, риза за малкият юнак-падне копче, панталон или дънки за рождения му ден-изтърка се на коленете, анцуг за неделната разходка-ципът му се развали.

Две години и половина след раждането на нашето малко момче, имахме късмета да се сдобием и с момиче. Появи се ТЯ, нашата прекрасна дъщеря. Историята започва да се повтаря.

За изписването и търсихме рокля за малка принцеса. Но не можеше и само с нея започваме да купуваме детски дрехи за момиче. Гардероба започна да се пълни с розови дрехи. За всеки ден трябваше да има рокля,за детската площадка клин и с блуза,за да й е удобно,сукман за следобедната разходка с останалите майки.трябваха ни и комплекти в различни цветове за да ги съчетаваме с обувките и лентите за глава. Стилни дънки съчетани с блуза с дълъг ръкав или туника с чорапогащник,за да е еднаква като мама.запознахме се с много други майки с деца и започнахме да ходим по рождени дни. Естествено за този прекрасен ден трябва да сложим рокля с тюл, за празнично настроение. За всеки сезон децата имат подходящи детски  дрехи в гардероба си.Лятото тениска, рокля, къси панталони,пола,потник, зимата-ватиран панталон или анцуг, пухено или шушляково яке, парка.

Защо не съм дете в днешно време?

Оглеждам се и навсякъде вкъщи детски дрехи.

Станахме експерти в това,да гледаме какво съдържа една дреха-колко % памук,колко еластан,къде е произведен,става ли за сушилня или за гладене.

Живеем в забързано ежедневие,където един “клик” спестява време и пари.

Замислихме се дали да не направим онлайн магазин за продажба на детски дрехи  за момче и момиче,като помогнем на родители като нас,които се лутат между марки и качество на огромния пазар.

Потърсихме хора,които пък разбират от това и започнахме.

Внимателно подбрахме дрехите да са модерни и в същото време удобни,забавлявахме се с децата ни,докато ги снимахме,обединихме усилия и осъществихме поставената цел.

Направихме сайта лесен и удобен за използване.В категориите ще намерите дрехи за момче-блуза с дълъг ръкав,блуза с качулка,риза,панталон,дънки,яке с пухена качулка,анцуг комплект,спортно долнище и други;за момичета-рокля,рокля с тюл,блуза,тениска, комплект от няколко части,елек,жилетка и други детски дрехи и бебешки дрехи на удовлетворяващи цени.

Наслаждавайте се,докато пазаруване при нас,а екипът на mybrand.bg,ще старателно ще подготви  вашата поръчка и ще я изпрати по желаната от Вас куриерска фирма.

Като станете наши редовни клиенти,ние ще Ви се отблагодарим с отстъпки и подаръци.

Горди сме да ви представим MyBrand

Благодарим Ви, че избрахте нас!

Продукти на промоция