Печат на антибактериална хартия от Джей Пойнт Плюс

1
144
Добави коментар
maznio007
maznio007

ActiveClean е aнтибактериалната хартия подходяща за вашите печатни материали. Ефективността и срещу вируси и бактерии е 99,99%.

 

Джей Пойнт Плюс въвежда на пазара за печатни материали иновативна антивирусна и антибактериална хартия в отговор на нуждите на бизнеса и актуалните изисквания за епидемиологична безопасност.

Антибактериалната хартия (ActiveClean, 300 гр.) е сертифицирана по стандартите за качество ISO 20743:2013 и ISO 18184:2019, и притежава защитен повърхностен слой от антимикробни сребърни йони, които предотвратяват пренасянето на бактерии и други вредни микроорганизми с доказана ефективност до 99,99%.

Благодарение на защитния си слой, ActiveClean възпрепятства разпространението на инфекциозни заболявания от семейството на коронавирус, е.коли, салмонела, норовирус и други вируси. Така на практика всички рекламни материали, отпечатани на ActiveClean, предпазват потребителите от замърсяване по ръцете и премахват риска от възникването на инфекции.

99,99% ЕФЕКТИВНОСТ СРЕЩУ БАКТЕРИИ И ВИРУСИ
СЕРТИФИЦИРАНА ПО СТАНДАРТ ЗА КАЧЕСТВО
ОТ КОНТРОЛИРАНА ДЪРВЕСИНА
100% РЕЦИКЛИРУЕМА И БИОРАЗГРАДИМА
БЕЗ ВРЕДНИ ХИМИКАЛИ

Печатните решения на Джей Пойнт Плюс с антибактериалната хартия ActiveClean са изцяло в подкрепа на здравните институции, заведения за хранене, нощни заведения, хотелиерски бизнес, козметични продукти, както и други организации и бизнеси с предпоставка за множество близки контакти. ActiveClean има широко приложение и е подходяща за печат и изработка на луксозни кутии и опаковки, менюта, папки, торбички, пликове, дипляни, картички, покани, визитки и други принт продукти.

В допълнение на своята изключителна ефективност срещу микроорганизмите, ActiveClean притежава висока устойчивост и дълготрайност, а защитното й антибактериално покритие остава невидимо за потребителя. Хартията се произвежда от контролирана дървесина, 100% подлежаща на рециклиране и без вредни химикали.

С въвеждането на антивирусна и антибактериална хартия, печатна къща Джей Пойнт Плюс продължава в стремежа си винаги да предлага на своите клиенти адекватни печатни решения, съобразени с актуалните условия и изисквания на пазара.

Повече информация вижте тук: j-point.net