Чаша за чай с капаче и лъжичка „Арт мотив“ 300 мл – 4 модела

1
593
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Красива чаша за чай с капаче и лъжичка изработена от керамика, в нежни пастелни цветове – четири различни модела. При поръчка можете да изберете предпочитания от Вас модел от падащото меню. За Ваше улеснение всеки модел се придружава от съответното изображение.

Разгледайте и другите предложения от категорията „Изделия от порцелан“ за да намерите още красиви и оригинални идеи за подаръци.

Чашата от порцелан се предлага в красива подаръчна кутия.

Вместимост на чашата – 300 мл. Размери на чашата – 9 х 8 х 8 см. Дължина ла лъжичката – 13.5 см. Материал – керамика Размери на кутията – 10 х 10 х 5 см. Модел: 79-8757

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

бял, черен, златист, розов, зелен

керамични чаши, чаши за чай, керамика, чаши с подаръчна кутия