Провокативна или консервативна: Каква визия искаме да постигнем чрез дрехите

1
147
Добави коментар
clashbade
clashbade

Излъчването на всеки човек е комбинация от множество фактори. Някои от тях са вродени и трудно подлежат на промяна. Други не са чак толкова невъзможни за манипулиране, стига да знаете как искате да изглеждате.

Последното варира ежедневно. На нашия външен вид оказват влияние не само метеорологичните условия или мястото, което посещаваме, но и вътрешната нагласа. Няма как да сме в кондиция на 100%. Спадовете и върховете, както в настроенията, така и във физическото ни състояние, могат да се окажат истинско предизвикателство за това, което искаме да покажем.

Дамски дрехи според кондицията ни
Богатото съдържание на един гардероб може само да ни улесни в трудните дни. Вариациите в стиловете изискват да разполагаме с достатъчни комбинации за официално облекло, спортни изяви или ежедневен вид. Всичко останало не само е скучно, но ни подлага на труден избор в конкретни моменти.

Не можете да тичате в парка с тесен панталон, не е удачно да се явите на работа в най–късата си пола. Всяка ситуация е специална и изисква подбор на дрехи според случая.

Наблегнете на това, което използвате често, или в което се чувствате наистина добре. Всичко останало си набавете за всеки случай. Елегантна и изключително официална рокля може да ви потрябва веднъж в годината, но дори и тогава трябва да заявите своя безкомпромисен перфекционизъм. Може и да не залагате твърде много на спорта, но модерен клин в сладък десен ще ви е от голяма полза за дните, в които имате настроение за разходка.

Независимо от повода и нагласата, всяко момиче трябва да е в състояние да откликне на нуждата. Това не е просто прищявка, а си е чиста необходимост. Удобството и комфортът от носенето на дадена дреха не са за пренебрегване. Подобни характеристики са в състояние да трансформират коренно усещанията. А от това зависи и самата външност.

Когато се чувствате добре, няма как да не изглеждате по същия начин. Бъдете със самочувствие доволни от външния си вид. Бъдете безкомпромисни в изискванията си. Само и единствено тогава ще бъдете неотразими, където и да отидете, и каквото и да носите.

Стилни при всеки повод
Стилът не е нещо, което автоматично можете да придобиете чрез купуването на една дреха. Той се култивира с години, като не рядко пъти е следствие от много проби и грешки. Добрата новина е че след като го създадете веднъж, той си остава характерен за дълъг период от време. Рядко се изменя драстично. По–скоро се обогатява с времето и придобива изключително индивидуални характеристика, като вас самите.
Забелязали сте как еднаквите дрехи стоят различно на всеки човек. Това не зависи само от фигурата и мерките, но от дребните детайли в комбинациите и личното излъчване. Понякога може да ви липсва просто едно бижу. Или имате нужда от корекция на размера на чантата, която сте избрали. След толкова много условности не е никак чудно защо дамските дрешници трябва да предлагат големи пространства за съхранение.

Не изхвърляйте нищо, което все още става за носене. Току виж следващата ви покупка се нуждае точно от него за създаването на перфектната комбинация. Понякога е нужна малко повече смелост и фантазия. Никога не трябва да се страхувате да експериментирате. Ако имате нужда от малко стимул, осигурете си го.

Не се замисляйте твърде много и често се доверявайте на вродената си интуиция. И обратното – ако не сте сигурни в даден избор, по–добре не рискувайте. Защото най–важният аспект на един изпипан външен вид е увереността, която носите със себе си.

За всякакви поводи и настроения – дамски дрехи от Alessa. Бъдете убийствено шикозна!

Станете почитатели на Elitno.com във Facebook