Дневен хороскоп за 07 август 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
116
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

18 лунен ден, Луна в Риби/Овен

До 17ч. бг време Луната е в Риби и докато е в този сектор ще ни изправя пред вид реалност- ще ни покаже кои от нашите мечти могат да се сбъднат, реалистични са и т.н. Всичко, което може да се материализира и следствие на известна упоритост, придобит авторитет и зададени вече тенденции ще се прояви по някакъв начин и ние ще получим яснота по въпроси, които сме отчитали за извън контрола ни, натрупали са се във времето и т.н. Не са изключени вид развръзки.

На този фон- емоционалността е висока, настроението някак неустойчиво, но се канализира в конструктивна и целесъобразна посока.

Венера днес също ще промени своя знак, това ще се отрази на всички, но подчертано на дамите, които ще са по-уязвими, съответно техният тонус може да е по-неустойчив, хубаво е днес под това въздействие да не плануваме нищо дългосрочно касаещо нещо скъпо за нас, от утре- ще ни изглежда по-различно, а сега само го усещаме като предстояща тенденция.

С преминаването на Луната в Овен в късния следобед и вечерта, а също и на Венера в Рак- могат да ескалират спонтанни преобразувания и не само в настроението, а и в настоящата обстановка от възможности и предизвикателства. Случващото ще покаже- в каква посока са обновените шансове, какво е изчерпано и ще остане зад гърба ни като приоритет…

Препоръчително е в часовете на прехода да не се претоварваме, инициативността да следва по-скоро естествения ход на събитията.

Овен, Лъв, Стрелец– до късния следобед вие можете да се справите с дела, които са се натрупали във времето, но не са били разрешени. Те могат да засягат кариерното ви развитие, но също-дома и семейството, ключови въпроси отнасящи се до вашата сигурност, просперитет, че и печалби. Ако имате тайни желания или се стремите към варианти- сега ще разберете до колко са осъществими. Може да спечелите нещо- в един по-широк смисъл и без особено напрежение, а като естествена развръзка. Същевременно, ако има някакви тайни- ще ги идентифицирате, за да вземете мерки. В късния следобед и вечерта- самоувереността ви ще расте по различни поводи.

Телец, Дева, Козирог–  до късния следобед водите доста конструктивни разговори, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Звездите ви дават шанс да оздравите връзките си, поне- да изчистите евентуални недоразумения, случващото се показва по-далечни перспективи във вашите връзки. В късния следобед настроението ви се променя, ако не сте съгласни с определени тенденции- ще промените подхода си рязко и посоката е все повече да се борите за интересите си, социалната ви активност ще расте, а паралелно с нея и по-широката подкрепа, ще възникнат спонтанни варианти за развитие и следствие на това одобрение, подадена ръка, към която се стремите.

Водолей, Везни, Близнаци– през първата част от деня може да вземете важни решения, които трайно ще се отразят на вашия имидж, професионална реализация, доходи или онова, което имате-общо. Може да отхвърлите множество ангажименти конструктивно, целесъобразно и това няма да остане без нужните позитиви за вас, дори и това да изисква повишена адаптивност, отдаденост, понякога- занимания по задължение, големи отговорности. Водите конструктивни разговори и влияете на събития, които са били извън контрола ви. В късния следобед настроението ви е доста неустойчиво, получавате интересни, полезни известия, водите разяснителни разговори, които в оптимален вариант ще изчистят недоразумения, назряло напрежение. Ако различията са съществени, тогава ще прекратите контакти, като минимум ще ги преоцените и със съответните последици.

Риби, Рак, Скорпион– до късния следобед имате шанс да оздравите важни за вас връзки с партньори, по-възрастни и влиятелни личности, хора от миналото, които напомнят за себе си. Това е отлично време да се докажете и заемете по-престижни позиции в колектив. Колкото сте социално по-активни, толкова по-значими могат да бъдат постигнатите резултати. Същевременно ежедневието е напрегнато, вероятно натоварено с множество дела, които трябва да отхвърлите. Пазете се от пренапрежение, следвайте естествения ход на събитията, също- пренаредете приоритетите си, за да се справите. Ако има дела, които по-скоро ви разсейват и объркват, оставете ги зад гърба си, ще имате достатъчно подсказки в тази посока. Може да вземете спонтанно такова желание и да се откажете от нещо, което осъзнавате, че е изгубило своя смисъл и стойност. Ориентирате се към друго и това е трайна тенденция, което ще ви помогне да разгърнете потенциала си, да порадвате сърцето си, да бъдете повече себе си…