Кое ви отива? Екстремно дълги или минималистични рокли

1
153
Добави коментар
clashbade
clashbade

Дължината на роклите може да варира за всеки един сантиметър от дамските крака. Моделите на тази обаятелна дамска дреха са претърпявали безбройни трансформации през годините и то с една едничка цел – да ни радват!

Модата е необятният и прекрасен начин да променяме външния си облик. Тя е в състояние да подобри настроението на всяка една дама и да повдигне по магически начин нейното самочувствие. Няма нито един дизайнер, който да не включи във всяка една нова колекция модели рокли, които заслужено печелят въздишките на почитателките.

Как си избирате рокли

Освен че е твърде вероятно да се движите по петите на последните актуални тенденции, при изборът на рокля основна роля играе съобразяване с фигурата ви. Има изключително универсални модели, които биха прикрили всичко нежелано, ако има такова. Те стоят по уникален начин и на фини и на закръглени момичета.

Други от тях не са толкова функционални и биха предизвикали нежелан отзвук, ако се носят от неподходящата дама. Дали роклята избира нас, или ние се захласваме по нея?! Вероятно процесът е двустранен, но вие ще разберете какво имаме предвид под понятието „любима рокля“. Всяко момиче си има таен коз. Онази дрешка, която я кара да изпитва несравнимо превъзходство пред останалите. Благородно, разбира се!

Ако сте интуитивни и находчиви, винаги ще успеете да намерите модел, който да подчертае красивите линии на тялото и ще прикрие онези, които не искате да излагате на показ. Забелязали ли сте кокетните вълшебни модели, които успяват да прикрият дори и бременно коремче. Ами, да! Една бъдеща мама задължително трябва да се чувства красива и неустоима.

Животът в нея не бива да я потиска, а да изкарва на показ най–доброто. Защо и роклята да не го направи?!

Модерната визия винаги може да варира и да се импровизира с нея. Един и същ тоалет е в състояние да носи коренно различно послание в зависимост от обувките и аксесоарите, които ще съчетаете с него. Това се отнася и за роклите. Елегантните обувки могат да превърнат ежедневния модел във вечерен. И обратното, официалната рокля може да добие нетрадиционен характер, ако я комбинирате с пантофки и дънково яке.

Експериментирайте с цветовете. Не заклеймявайте нещо, което не сте опитвали. Току виж сте останали приятно изненадани от резултата. Разнообразието може само да ви обогати. Не е лошо, че се придържате към тъмните цветове, като класика за офиса или деловите срещи, но цветните мотиви, розовото и червеното може да са отговорът за добро настроение и много усмивки.

Комбинацията от рокля и сако винаги е актуална за работна обстановка, но когато добавите секси обувки и закачливо шалче, вече сте готови за вечеря навън. Ето колко малко трябва понякога, за да трансформирате любимия тоалет. Така сте готови и за непредвидени ситуации без да се налага да притичвате до дома в последния момент.

Дългите рокли – вечната класика

Това е дрехата от вашия гардероб, която никога няма да премине. Твърде високи, прекалено ниски, пищни или слаби – независимо от тялото ви, дългата рокля би намерила точния отзвук и приложение. Каквито и да са поводът или настроението, не трябва да спирате да носите гордо името жена, защото тя може да очарова, омагьосва и запленява всеки, който е в състояние да оцени достойнствата й.