Alessa.bg – българският pemium моден лидер в интернет

1
176
Добави коментар
clashbade
clashbade

Alessa.bg е революционен бранд за дамски дрехи със забележително присъствие онлайн. Сайтът на сестрите Мими и Мая предлага облекла за дамите, които не просто държат на стила си, а държат да заявят себе си и да оставят ярко впечатление с визията си.

Създателите на Alessa.bg са две очарователни дами с усет към красивите дамски дрехи, обувки и модата като цяло. Реализирането на собствен сайт е тяхна сбъдната мечта. Тя изглежда доста смела в началото, но благодарение на устремеността им и вдъхновението, магазинът успява да се наложи като един от лидерите на пазара.

Днес Alessa е с над 2 милиона харесвания в социалната мрежа Фейсбук, с поставен рекорд от 5436 продадени продукта за денонощие, а над 60 души персонал се грижат за щастието на своите клиентки, сред които са известни актриси, певици, тв водещи,  модели.

„Пробвай ни веднъж и ще те спечелим завинаги!“, гласи посланието на двете красиви момичета. Те не само вярват, а са убедени в него: Alessa е марка, която притежава необходимите качества да завладее и провокира женската същност, а условията на пазаруване са напълно безрискови.

Alessa.bg се отличава със следното:

Открояващ се, секси авторски дизайн, затвърждаващ имиджа ви на перфектно облечено момиче;
Premium качество – достоен конкурент на брандове с двойно по-високи цени;
Непрекъснати усилия, насочени към комфорта на клиентките, като целта е да се превърнат в невероятни Алеси до живот;
Предоставя истинска доза „модно щастие“.

Защо да пазарувате от Alessa:

Получаваш дизайнерски изкушения от класа на световно ниво, при това на топ цена;
Гарантираш си неустоима визия и живот, изпълнен с вълнения и успехи;
Перфектно обслужване и лично отношение – от опаковката до материята на роклята;
Безплатна доставка;
Безсрочно и безпроблемно връщане (замяна) на стоката.

Как да направите заявка?

При всякакви въпроси, които са възникнали, може да се обърнете към Alessa.bg, за да получите навременна намеса и подробен отговор на въпросите си.

Поръчките през платформата са възможни с или без регистрация. За улеснение на потребителите, те могат да бъдат направени, както онлайн, така и по телефона.

Съществува вариант да се пазарува лесно и бързо чрез фейсбук страницата на Alessa.

Предоставят се три възможности за плащане: с наложен платеж на куриера при получаване на пратката, с банков превод и с Paypal за клиентките на дамски дрехи извън страната.

Всички, попаднали в света на Alessa, които не са усетили „любов от първо пробване“ или не са уцелили размера си, могат да са сигурни, че артикулът ще бъде приет обратно, а сумата им – възстановена до 5 дни.