Как да изберем бебешки чаршафи

1
204
Добави коментар
nqkoi
nqkoi

Ако ви предстои да обзавеждате стаята на бебето и се чудите как да изберете подходящото спално бельо за бебето, то може да хвърлите едно око на редовете по-долу. Ще ви разкажем за различните модели, цветове, размери и варианти за бебешки чаршафи, за да може да вземете своя избор по-лесно.

Различни цветове чаршафи за бебето

Когато правите своя избор за цветове за бебешко спално бельо трябва да съобразите няколко неща. Едно от най-важните може би е пола на бебето. Поне такова е общото разбиране. Винаги обаче може да се придържате и към по неутрални цветове.

По-универсалните цветове, в зависимост от пола са съответно бебешко синьо и бебешко розово. Може да заложите и на по-неутралните бежово, бяло, сиво, светло зелено.

Размери на бебешки кошари и избор на бебешки чаршафи по размери

Бебешките легла имат стандартни размери и обикновено са с размер 60 на 120 см или 70 на 140 см. Ако сте се насочили към нестандартен размер бебешко легло, вероятно ще трябва да заложите и на чаршафи, които са с нестандартен размер или да заложите на някои от стандартните чаршафи, ако пасват на вашия размер.

Подходяща материя за бебешки чаршафи

Към момента най-предпочитани са памучните материи за бебешки чаршафи. Ранфорс е материята, която 100% памук, който е особено подходящ за бебешки спални комплекти. Друга материя, която често се използва за чаршафи е хасето.

Колко части трябва да съдържат комплектите бебешки чаршафи

На пазара има много и различни комбинации на бебешки чаршафи, които могат да включват горен и долен чаршаф, калъфка за възглавница и самата възглавница. Също така някои от комплектите включват олекотени завивки, обиколници за бебешката кошара.

Разбира се може да комбинирате цветовете и материята с други продукти, които може да вземете за бебето, като например комплекти за изписване на бебе, комплекти за бебешка количка, лигавници за бебе.

Вижте и най-актуалните и яки комбинации от бебешки чаршафи от 100% ранфорс памучен плат, които сме подбрали за вас. Не забравяйте да погледнете и продуктите за бебе на промоция.