Цялостен ремонт на баня- цена и срок

1
428
Добави коментар
maksoft
maksoft

19.05.2020

Можем ли да направим цялостен ремонт на баня за 10 дни и на каква цена?

Етапи в ремонта на банята
Демонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.Демонтират се старите плочки и водопровод. Извозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. Смяна на тръбите в банята.Полага се нов водопровод и нови тръби за чиста вода и отходни канали. Подготовка на стените и пода за облицовъчните материали.Изправяне и грундиране на стени, подготовка за гипскартон. Създаване на правилни наклони на пода. Таванът в банята.Монтаж на електрическата инсталация.Окабеляване за осветителни тела, луни, отдушник.Поставяне на плочки по стените и пода;Монтаж на отопление и вентилатори;Монтаж на санитарно оборудванеСмяна на вратата.
Цена за ремонт на баня

Всички дейности по ремонт на баня може да се сведат до 3500лв, което включва труда и материалите, без цената на плочките, санитарния фаянс и аксесоарите при пълен ремонт на баня с размери около 20кв.м

Горната цена е ориентировъчна и може да подлежи на договаряне в зависимост от размера на банята, състоянието и Вашите възможности.

Нужен ли е оглед за точна цена преди ремонта на банята?

Да- предварителния оглед ще помогне да се уточнят важните подробности около ремонта на банята, да се изчистят неоправданите очаквания от собствениците и да се предвидят техните конкретни желания, защото разпределянето на зоните в банята е ключова задача. 

Заявете своя безплатен оглед за ремонт сега!