БДСМ | Садо Мазо | Фетиш | 50 нюанса сиво

1
172
Добави коментар
sexerotika
sexerotika

БДСМ

БДСМ е сексуален садо мазо фетиш, който включва секс, болка, власт, мазохизъм, садизъм и отхвърляне на всякакви табута в интимната сфера. Но всичко е доброволно! БДСМ е тъмната страха на секса. В превод от английски език абривиетурата BDSM – Bondage, Disclipline, Sadism and Masochism означава робство, дисциплина, господство и подчинение . Този сексуален фетиш се основава на повишаването на нивото на възбуда чрез сексуален и еротичен обмен на власт, нетрадиционни форми на сексуални отношения, базирани на сексуални отношения, включваща връзване, закопчаване с белезници, употреба на камшик, ролеви игри, при които единият от партньорите е властващият господар, а другият е подчинен. В каталога на онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от Садо-Мазо аксесоари и B.D.S.M продукти като белезници, бичове, камшици, страп-он колани, маски за очи, нашийници, топки за уста, въжета за връзване, електро секс продукти и много нестандартни неща за вашата колекция. БДСМ сексът се основава преди всичко на безопасност и доброволност. Бъдете внимателни и използвайте разумно! Всички бдсм играчки са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 35лв..

Показване: 25405075100

Подреждане по: По подразбиранеИме (А – Я)Име (Я – А)Цена (най-ниска > най-висока)Цена (най-висока > най-ниска)Оценка (най-висока)Оценка (най-ниска)Модел (А – Я)Модел (Я – А)

Пенис колан с дилдо Strapon Ultra Cyberskin Penis код: 1958 цена с напълно дискретна доставка и опаковка от Sex Shop Erotika Пенис колан с дилдо Strapon Ultra Cyberskin Penis е гащи с колан с прикрепено към тях дилдо от кибер кожа. Пенис колан с дилдо Strapon Ultra Cyberskin Penis са предназначени за обуване от жена и  анално проникване в мъжко дупе или анален секс и вагинален секс с друга жена. Популярен фетиш жена да чука мъж със страпон колан може да се изпълни лесно чрез тази секс играчка. Коланът е регулируем и става на повечето дами. Изработен е от кибер кожа Дилдото е с размери: Дължина – 16,9см Дебелина – 3.5см Материал на дилдото – TPE (кибер кожа има гъвкавост и еластичност) Подходящ за анален секс и вагинален секс Пенис колан цена с напълно дискретна доставка и опаковка..

33.00лв.

Пенис колан с катарама и вибрация Ultra Passionate Harness код: 1954 цена с напълно дискретна доставка от Секс Шоп Еротика Пенис колан с катарама и вибрация Ultra Passionate Harness Strapon за страпон анално проникване от жена в друга дама или от жена в мъж. Бъдете строга господарка и сменете ролите като бъдете активна в доминираща позиция и проникнете в дупето. Пенис колан с катарама и вибрация Ultra Passionate Harness Strapon е регулируем колан и снабден с вибрация за допълнителна стимулация. Дължина на дилдото – 16,5см Дебелина на дилдо – 3,7см Материал на дилдото – TPE (има гъвкавост) Регулируем колан пасва на повечето жени изработен от изкуствена кожа Перфектен размер за анален секс Пенис колан цена с напълно дискретна доставка и опаковка..

49.00лв.

БДСМ секс окови ДисциплинаСекс окови за повдигане на адреналина у вас и вашият сексуален партньор. Вземете контрола и надмощието в свой ръце и емоцията ще се качи неимоверно. Изпитайте ново преживяване и емоция докато гледате как вашата половинка е окована от страст. Този който е окован и завързан независимо дали е мъж или жена, също ще се почувства секс играчка във вашите ръце и ще получи трескаво усещане за възбуда. Секс окови Discipline се предлага в един универсален размер при който лентата се регулира по дължина и пасва на повечето хора. Комплекта е едно цяло в черен цвят, което се състои гаг топка за уста свързана с каиш, който в края му има лепки за пристягане на ръцете. Материал – полиестер и ABSСекс магазин ви напомняме да използвате бдсм аксесоарите разумно и отговорно само с цел доставяне на удоволствие..

29.00лв.

Колани за връзване на ръце и крака Fetish Tie Пайпдрийм код: 1629 + подарък маска за очи + Безплатна и дискретна доставка от Магазин за секс играчки Еротика БДСМ и садо мазо колани за връзване на ръцете и краката и секс забавления за фетишисти. Колани за връзване Fetish Tie Pipedream са подходящи за поза задна прашка и други нестандартни секс пози от кама сутра. Докато жената е с тях може да застане на колене и да прави орален секс на мъжа. Коланите за връзване Fetish Tie и игри на доминация и подчинение са с регулируема катарама за закопчаване и удобно захващане на каишите. От вътрешната страна имат мека част за да са максимално удобни. Материал – полиестер и стомата. Цвят – черен Продукт с безплатна и напълно дискретна доставка от Секс Шоп Еротика..

59.00лв.

Обеци за зърна без да е нужно продупчване Non-Piercing Nipple Bull Rings Секси обеци за зърна Non-Piercing Nipple Bull Rings без продупчване. Не е нужно зърната ви да са пробити, за да носите тези обеци за зърна. Те се захващат с леко притискане за зърната ви по подобие на клипси. За супер секси визия със обеци на зърната без да е нужно да си причинявате излишна болка. Обеци за зърна без пробиване Non-Piercing Nipple Bull Rings за палави фетиш игри. Приблизителен диаметър на обеците: 2,5 см Материал: Метал..

20.00лв.

Секс Белезници Beginners Metal Cuffs метални за секс игри и забавления за двойки Секс белезници Beginners Metal Cuffs са идеални за двойки, които искат да разнообразят сексуалния си живот и да започнат да играят ролеви секс игри. Подходящи са за начинаещите в малко по-грубите секс игри на доминация и подчинение.Белезниците за секс са с регулируем захват, за да ви бъдат максимално удобни и комфортни както за жени, така и за мъже. В комплекта имат два ключа, а на самите тях има секретно палче, с което да ги отворите, ако случайно загубите ключетата. Материал: МеталУнисекс могат да се слагат както на жени, така и на мъжеЧудесен секс подарък на добра ценаДискретна доставка от Секс Шоп Еротика..

14.00лв.

Секс камшик Whip Me Baby Lovetoy зебра код: 1857 цена с дискретна доставка от Sex Shop Erotika Секс камшик Whip Me Baby Lovetoy е със зеброва дръжка и ресни от изкуствена кожа. Напляскайте гаджето по дупето, гърба или където пожелаете с този палав секси камшик. Whip Me Baby е фетиш аксесоар за палавници, които обичат малко по-грубите секс игри и бдсм забавления със пошляпване. Ресните на камшика са от изкуствена кожа, но са меки и деликатни, за да причиняват умерена сладка болка. Дръжката на камшика е удобна, за да можете безпроблемно да напляскате непослушната си секс плячка, а ресните ще галят и жилят тялото и.Перфектна секс играчка за подарък за всякакъв повод за любим човекОбщата дължина на камшик Whip Me Baby е около 40 см. Материал: ABS и Изкуствена кожа..

23.00лв. 22.00лв.

Сет за Игри със Секс PIPEDREAM DARK LOVE – Белезници, Камшик и Маска код: 1639 с дискретна доставка от Секс Шоп Еротика DARK LOVE е Fetish сет за игри със секс, който включва метални белезници, и черна маска, която да покрива очите. Заключете гаджето си с металните белезници, сложете му черната маска на очите, за да не вижда докато го стимулирате сексуално какво му предстои дали това няма да бъде да го напляскате нежно или грубо с камшика или може би сте му подготвили и нещо друго. Комплектът е подходящ за начинаещите в секс игрите, които имат фетиш към напляскване. Камшикът е деликатен, а ресните меки, маската придава нотка на еротична загадка, а белезниците създават чувството, че са ви взели контрола. Забавлявайте се по един различен начин и разчупете стереотипите. Опитайте вкуса на по-нестандартните секс игри и купонясвайте без задръжки…

33.00лв.

Страп он гащи с вибрация и дилдо пенис колан с отвор за поставяне на мъжки пенис за удебеляване и уголемяване Ultra Passion Harness цена с напълно дискретна доставка и опаковка Страп он гащи с пенис колан вибриращи Ultra Passion с отвор за поставяне на мъжки пенис в него, който ще направи пениса ви по дебел и голям. За допълнителна възбуда отворът е оформен като малка тясна вагина за да бъде приятно и на мъжа докато обладава вагинално или анално неговата секс партньорка. До средата си дилдото прикрепено към пенис колана е кухо и там би могъл да се постави мъжкия член. В края си е плътно като по тази начин освен по-дебел, прави пениса на мъжа и по-дълъг. Има вибрация която може да се включва или икзключва допълнително и лесно с дистанционно с кабел. В основата си пенис дилдото има релеф, който може да стимулира допълнително ерогенните зони на жената при тласъците на проникване. Страп он гащи с пенис колан вибриращи Ultra Passion може да се използва и от жени, тъй като има твърдост и ерекция. Унисекс коланът е с регулируем размер и можете да го регулирате по тялото си, за да ви е удобен. Общата дължина на дилдото е 18,5 см, а дебелината му е 3,5 см. Материал: Гъвкаво PVC и полиестерБатериите за дистанционното са стандартни ААСтрап он гащи с колан цена с напълно дискретна доставка и опаковка от Секс Шоп Еротика..

34.00лв.

Белезници с пухчета Fetish Lock за секс игри цена с напълно дискретна доставка от Sex Shop Erotika Секс с белезници ?! Защо да не изпитате тръпката и удоволствието от това един от двамата секс партньори да се завързан и закопчан с белезници с пух Fetish Lock и другия през това време да го стимулира по-ерогенните зони, да прави орална любов или да го дразни възбуждайки го със стриптийз. Развихрете въображението си и се забавлавайте като внесете секс играчка белезници с пухчета в червен или черен цвят в леглото и започнете палави секс игри! Белезници с пух Fetish Lock са един от най-предпочитаните еротични подаръци за всеки повод! Белезниците са метални, а отгоре имат нежни пухчета за да не нараняват китките. Имат регулируема ширина за да могат да закопчаят както жени, така и мъже. Имат два ключа в комплекта и авариен механизъм за отключване. Изпитайте чувтсвеното усещане и еротичната гледка от заключен безпомощен секс партньор! Характеристики на Белезници с пух Fetish Lock: Материал – метал и полиестер 2 ключа в комплекта Авариен механизъм за отключване Изберете цвят от наличен – червен и черен Белезници цена с дискретна доставка от Секс Шоп Еротика..

23.00лв.

Бич нагайка за пляскане и садо мазо секс игри Slapper Crop Devil Sticks 65см цена с дискретна доставка от Магазин за секс играчки Еротика Бич нагайка Slapper Crop е бдсм садо мазо секс игри с пляскане на непослушни мъж или жена. Играйте ролеви игри и оседлайте вашия любовник като непокорен жребец или кобила. Може да пляскате дупето, циците или пък да галите зърната, пениса, вагината или където ви отведе въображението и фантазиите.Бич нагайка Slapper Crop Devil Sticks за садо мазо секс игри е с елементи от естествена кожа и е супер секси фетиш аксесоар, с който ще разнообразите сексуалния си живот. Фетиш бич нагайката е с дължина около 65 см и има дръжка за удобен захват, а средата и е в червено и черно, което я прави доста секси. Играйте по-различни секс игри като изберете фетиш аксесоар и разчупете стереотипите..

30.00лв.

Комплект Камшик с Маска за очи Angel Touch с дискретна доставка от Sex Shop Erotika Angel Touch е фетиш комплект, състоящ се от камшик за пляскане и черна маска за очи за мистерия. Камшикът има удобна дръжка и множество ресни за напляскване. Маската е изрязана така, че да прикрива очите, а в задната си част е ластична, за да прилепне добре. Общата дължина на камшика е около 45 см. Материал: Изкуствена кожа. Цвят – черен..

34.00лв.

Кожен Бич камшик за секс игри с напляскване PipedreamКожен камшик за напляскване на непослушни палавници. Ако сте лошо момиче или лошо момче, което мечтае да бъде напляскано от своя интимен партньор и да играете ролеви игри с доминация и подчинение, това е вашият бич. Камшика е с удобна дръжка и фини ресни, които деликатно ще зачервят кожата на вашия секс партньор. Може да го използвате за да напляскате дупето, гърдите, гърба, вагината, пениса или други ерогенни интимни зони, които пожелаете.Сбъднете една сексуална фантазия и се позабавлявайте със комбинация от сладка болка и възбуда. Кожения камшик може да се използва самостоятелно или да се комбинира с други бдсм атрибутиОбща дължина на камшика около 50см Дължина на дръжката около 22 см Дължина на ресните около 28 см Материалът от който е направен е изкуствена кожаЧерен цвят Секс Шоп напомняме да използвате камшика разумно и отговорно само с цел доставяне на удоволствие..

16.00лв.

Метални еротични белезници код: 1794 Silver Fetish цена с дискретна доставка от Sex Shop Erotika Метални еротични белезници за секс игри със заключване на любовника или любовницата и доминиране на ситуацията. Играйте секс игри с отнемане на контрола и се забавлявайте като палувате в леглото. Метални еротични белезници Silver Fetish са с регулируем размер на заключването, стават на китките за повечето жени и мъже имат секретно палче за отключване, както и два ключа в комплекта. Материал: Метал..

23.00лв.

Нагайка Crop Polished Leather Devils Sticks Black черна плякалка за секс игри 65см Нагайка Crop Polished Leather Devils Sticks Black е плякалка за нашляпване и секс игри с бдсм садо мазо елементи. Играйте на малко по-строги и разкрепостени ролеви игри на доминация и подчинение в леглото. Предплатете се в строга господарка и подчинете вашия любим. Разбира се, може да играете и обратната роля, да сте робинята на вашия секси господар.  Реализирайте фантазиите – галете  или пък пляскайте интимният партньор по пениса, клитора, вагината, зърната и гърдите, дупето. Удобна дръжка за добър захват.  Фетиш Нагайка Crop Polished Leather Devils Sticks Black е с дължина около 65 см и е с елементи от естествена кожа. Цвят – черен..

29.00лв.

Нагайка Devils Sticks със Сърце Heart Crop Red and Black Пляскалка 65см от естествена кожа Нагайка Devil Sticks Сърце Red & Black е секси бич пляскалка за нашляпване с удобна дръжка и в края е с формата на сърце което от едната страна е черно, а от другата е червено. Секси фетишистки атрибут, който ще ви направи бдсм доминатор и господар. Съблечете любимия и го галете и пляскайте нежно или грубо както вашата секс игра ви харесва с този фетиш аксесоар. Нагайка Devils Sticks със Сърце Heart Crop Red and Black Пляскалка 65см от естествена кожа е в червено-черни нюанси. Дължината на нагайка сърце е около 65 см. Материал: Естествена кожа, ABS, ПолиестерЦвят- черно и червено..

31.00лв.

Нагайка Little Heart Flapper Fetish Fantasy Series код: 1800 с дискретна доставка от Секс Шоп Еротика Секси еротична нагайка, която представлява плякалка дза пошляпване на любовника или любовницата. Понякога от любовта боли… С тази фетиш нагайка ще бъдете нежно напляскани и възбуждащо погалени по ерогенните зони Нагайка Heart Slap е удобна и ще внесе разнообразие в сексуалния ви живот. Тя е с обща дължина около 40 см, в края си завършва със закачливо сърце, а в основата си има връзка за по-удобен захват. Материал: PVC, Винил..

29.00лв.

Фетиш Нагайка за секс игри с пляскане Fetish Leather Crop Devil Sticks  Нагайка Fetish Leather Crop Devil Sticks е фетиш бдсм атрибут за секс игри с пляскане на любовника или любовницата. Облечете се с предизвикателни дрехи и играйте на секс игри на господар и роб. Нагайката ще е идеалния аксесоар, с който да раздавате справедливост и да налагате секси наказания.  Можете както да пляскате по дупето и където пожелаете, така и да галите всички останали ерогенни зони.Нагайка Fetish Leather Crop е с дължина около 65 см и има елементи от естествена кожа…

32.00лв.

Bondage Penis Gag Доминант наустник с топка за уста и малък пенис код: 1105 подарък маска за очи ниска цена с дискретна доставкаФенове сте на БДСМ и обичате ли по-грубите ролеви игри на доминация и подчинение? Пробвайте кожения пенис Gag Доминант. Малък пенис с 3.5см дължина и 2см дебелина ще запълнят устата ви и ще я запушат с мъжки член за да не можете да говорите и господаря ви да се наслаждава на вашето унижение. Меката му каишка е с регулируема катарама, за да ви прилегне идеално за по-голямо надмощие вашият господар или строга господарка. Този невероятен бдсм аксесоар е унисекс и може да се носи както от мъже, така и от жени. Материал – TPE и изкуствена кожаПодарък Маска за очи Bondage Penis Gag Доминант наустник с топка за уста и малък пенис  Да се използва от лица над 18+ годиниМоля използвайте разумно като обърнете внимание на безопасността Гарантираме дискретност при доставката на артикулите Всички продукти отговарят на европейските стандарти и изисквания за безопасност Sex Shop Erotika приема онлайн поръчки в сайта 24 часа в денонощието и прави дискретна доставка до всяко населено място в България..

31.00лв. 28.00лв.

Пилон денс за стриптийз и еротични танци Dance Pole Fetish на цена с безплатна и напълно дискретна доставка от Sex Shop Erotika Пилон денс за стриптийз и еротични танци Pole Dance Fetish за разкрепостени, които знаят как да се забавляват. Превърнете спалнята или хола си в своя собствена частен стриптийз бар с танцова сцена с пилона за танци от серията Fetish Fantasy. Ти си звездата и твоята стая е сцената за теб, за да изпълниш най-еротичните си фантазии за стриптийз!С дансинг с пилон, създаден в комфорта на вашия дом, можете да провеждате интимни, самостоятелни сеанси на стриптийз за вашият съпруг или любовник. И двамата ще останете очаровани колко е лесен за използване пилон денс Dance Pole и с практиката ще се движите съблазнително и ще се въртите около металния пилон с лекота и грация. Танците на пилон са както един вечен мъжки фетиш, така и една страхотна физическа фитнес тренировка за извайване на коремните мускули, дупе и крака на дамата. Височината на стълба на пилона е напълно регулируема и включва всичко необходимо, за да трансформирате незабавно всяка стая в дома си във вашето частно студио за еротични танци на пилон. Направете невероятно шоу, опитайте нови движения и се насладете на нови секс пози, за които никога не сте мислили, че можете да направите. Възможностите са ограничени само от вашето въображение и задръжките ви! Пилонът издържа дами до около 80 кг. Включва: Пилон Монтажна скоба 4 винта 4 шайби Тежкият пилон от неръждаема стомана се монтира лесно и се сглобява за минути. Единствените инструменти, необходими за инсталирането, са стълба, електрическа бормашина или отвертка и шпилка. Fantasy Pole Dance е проектиран за инсталиране на почти всеки плосък таван и използва здрав монтаж. Не се препоръчват сводести тавани, акустични тавани и окачени тавани. Винаги проверявайте издръжливостта както на пода, така и на тавана преди монтажа, за да осигурите здравина и безопасност. Ако не сте сигурни дали сами да инсталирате пилона, свържете се с квалифициран майстор, за да гарантирате правилната инсталация.Дължината на пилона може да се регулира между 222 см (7’3) до 283 см (9’3). Външният диаметър е 5 см (2 „); вътрешният диаметър е 4,5 см (1,85“)…

289.00лв.

Секс белезници Cold Metal Handcuffs Fetish за секс игри код: 1795 Секс белезници Cold Metal Handcuffs Fetish за секс игри на начинаещи в употребата на секс играчки. Усетете допира на студения метал когато ви заключат с тях и бъдете безпомощни пред властта на вашия секс партньор. Cold Metal са с регулируем захват, имат секретно палче за отключване на самите тях, както и два метални ключа. В комплекта. Материал: Метал..

22.00лв.

Въртяща Секс Люлка SPINNING FANTASY SWING FETISH за секс в различни пози код: 1899 с дискретна доставка SPINNING FANTASY SWING FETISH е страхотна секс люлка, с която ще можете да експериментирате и да правите секс в различни пози по един нов и по нестандартен начин. Насладете се на безтегловен секс в неограничени пози и сбъднете най-дълбоките си фантазии с тази невероятна завъртаща се люлка. Секс люлката лесно се приспособява към всяка височина или ъгъл, спестявайки ви неудобства при изкривяване на тялото в неудобни позиции, които пречат на възбудата и доброто ви прекарване. За разлика от обикновените неподвижни люлки, Spinning Fantasy Swing се върти на 360 градуса, което ви позволява да се въртите свободно, докато се люлеете с увеличен обхват на движение. Извъртете, завъртете и опитайте нови пози, които никога не сте мислили за възможни. Уникалният въртящ се клип се свързва с торсионната пружина и люлеещата се рамка, превръщайки люлката в най-добрия аксесоар за връзване. Подходяща е и за начинаещи и това е забавно за всички! Опитайте нови секс пози, които обикновено изискват огромни усилия и умения, със секс люлката ще ги изпълнявайте с лекота! Вие и вашият любовник ще бъдете изумени колко лесно е да намерите оптималния ъгъл за постигане на дълбоко проникване с минимални усилия. Сексът в тези предизвикателни пози никога не е бил толкова лесен! За върховен комфорт и удоволствие, впуснете се в действие и оставете въображението си да се развихри! Материал – Метал, ABS, Полиестер..

289.00лв.

Строг нашийник секси каишка Walk on a Leash с дискретна доставка Секси каишка Walk on a Leash за игри със секс и фетиш бдсм садо мазо забавления. Вържете секс парнтьора ви и се забавлявайте като го разходете на каишка и бъде вашата кучка и покорна робиня. Строг нашийник Walk on a Leash е с регулируем размер за да прилепне плътно около врата ви. Материл – полиестер и изкуствена кожа. Цвят – черен…

28.00лв.

Стъклен анален разширител butt plug Black Ice Icicles Hand Blow Glass Massager Красив стъклен анален разширител Black Ice Icicles Glass Massager с лек релеф по ствoла си, стопер и удобна дръжка за поставяне и вадене от ануса. Направен ръчно от черно стъкло със стилен луксозен, елегантен дизайн с внимание към детайлите за почитателите и фетишистите на тема стъкло. Общата дължина на Стъклен анален разширител Black Ice Icicles Glass Massager е около 14 см, а дължината на проникване е около 9,5 см. Дебелината му е около 3 см в най-широката част и 2 см в тънката. Материал: Стъкло..

45.00лв.

Тежести за тестити Extreme Ball Strecher Fetish Pipedream за екстремни секс игри код: 1781 цена с дискретна доставка от Sex Shop Erotika Тежести за тестити Extreme Ball Strecher са една от най-екстремните секс играчки на Fetish Fantasy, а именно Extreme Ball Stretcher! Добавете тежести и тегло, което се разпределя равнометно от трите метални вериги. Изберете подходящо тегло за вас и увеличавайте постепенно. Трите метални тежести се завинтват лесно, което позволява да контролирате теглото и размера на натоварването. Обикновено, когато човек достигне оргазъм, скротумът дърпа тестисите в тялото. Разтягайки се и се съпротивлявайки се на това издърпване с носещата топка, тялото ви се опитв, което ви прави по-трудно от всякога! Характеристики на Тежести за тестити Extreme Ball Strecher FetishЕдин размер пасва на повечето мъже Материал – метал, винил Закопчаващ се маншет с две позиции по-широко и по-тясно Три метални вериги разпределят тежестите Три тежести, които могат да се слагат и махат лесно като се развиват Натоварване до 4 унции или около 113 грама максимално Продукт от категория бдсм садо мазо с напълно дискретна доставка от Sex Shop Erotika Предупреждения: Ако почуствате какъвто и да е дискомфорт и болка преустановете веднага използването на продукта. Използвайте разумно и отговорна само с цел доставяне на на удоволствие…

69.00лв.

Уред за клизма Anal Bondage Fetish Deluxe Douche Lovetoy анален душ код: 1869 ниска цена с дискретна доставка от Секс Шоп Еротика Уред за клизма Anal Deluxe Douche за бърза и лесна подготовка за анален секс с този анален душ уред за клизма! Прочистването на дебелото черво е почти задължително за всички, които практикуват анален секс и не искат неприятни изненади по време на половият акт. Добрата грижа за хигиената повишава самочувствието и гарантира повече удоволствие по време на секс! Уред за клизма Anal Deluxe Douche прави процедурата лесна и сравнително бърза като не отнема много време. Уред за клизма Anal Deluxe Douche е последен модел иригатор, който е удобен и лесен за ползване. Приставката за поставяне в ануса е гъвкава и деликатна за да проникне нежно във вас като е с дължина 12см. В края си има отвори от които ще излезе водата и ще ви изплакне и прочисти отвътре. Анален душ Anal Deluxe Douche е универсален унисекс уред и може да се изпозлва както от жени, така и от мъже Клизмата се прави по следния начин – напълнете балона с хладка вода, която нито да е много студена, нито много топла. След това поставете приставката внимателно в ануса. За по лесно поставяне може върха и да се намаже с лубрикант на водна основа, но не е задължително. Изстискайте течността плавно във вас и след това я оставете да изтече сама. Повторете процедурата няколко пъти (около 3-4), докато изплакнете хубаво дебелото черво. Преди и след употреба почиствайте добре анален душ Anal Deluxe Douche. След като направите клизмата си вземете душ и вече сте готови за един пълноценен анален секс, без да изпитвате притеснения, което е важно за да може да се отпуснете по-добре и да се наслаждавате на удоволствието. Характеристики на Уред за клизма Anal Deluxe Douche Обща дължина на Уред за клизма Anal Deluxe Douche – 25,5см Дължина на приставката – 12см Ширина на крушата за изпомпване– 7см Материал – TPE Цвят – Черен Продукт с напълно дискретна доставка от Секс Шоп Еротика..

29.00лв.

Комплект Fetish нашийник с каишка и белезници Collar with Cuffs and Leash + подарък черна маска за очи код: 1779 цена с дискретна доставка от Sex Shop Erotika Универсален комплект Fetish нашийник с каишка и белезници Collar with Cuffs and Leash, перфектен за любителите на робството от всяко ниво на преживяване. Каишката за врат е прикрепена към белезници за ръцете за супер еротични пози за да може секси момичето да бъде под пълен ваш контрол и покорна робиня. Нашийникът за врата, както и белезниците за ръце са регулируеми за да могат и да се поберат в повечето размери. Има включена каишка към нашийникът, с която можете да разхождате вашият сексуален обект на разходка на четири крака или да включите въображението си.  Характеристики на Фетиш нашийник с каишка и белезници Collar with Cuffs and Leash: Нашийник за врат с мека подплата за да не наранява врата 2 броя белезници за ръце с мека подлата със закопчаване към нашийникът за врат Каишка, която може да се прикрепя към нашийникът Каишката и белезниците са регулируеми Цвят – черен Материал – полиестер и метал Подарък към комплекта – Черна маска за очи Фетиш бдсм продукт с напълно дискретна доставка..

73.00лв.

Фетиш перверзни куки за уста ORAL LOVE Pipedream + Подарък Черна Маска за очи код: 1637 с  Дискретна Доставка от Секс Магазин Еротика ORAL LOVE са фетиш садо мазо аксесоар перверзни куки за уста. Те ще разтворят устата ви и ще я държат така, че да разпънат бузите и когато говорите да се чуват само стенания. Реализирайте фантазиите си и се отдайте на възбуждащата страст и емоция. Можете да използвате Фетиш перверзни куки за уста ORAL LOVE като подготовка за орална любов или да си ги слопжите по време на секс за мръсна фантазия и перверзно извратено унижение. Разтворете устата на дамата като кука за риба, която се е хванала на стръвта ви. Фетиш садо мазо играчката се състои от две отделни части, които се свързват посредством катарама, която ви дава възможността да регулирате размера на опъна. Самите куки за уста са с гумени накрайници, за да са максимално комфортни по време на бдсм забавленията. Характеристики на Фетиш перверзни куки за уста ORAL LOVE Материал – Метал и изкуствена кожа Регулиране на катарамата Гумени накрайници на двете куки за да не нараняват устата Подарък Черна маска за очи Продукт с дискретна доставка от Секс Магазин Еротика Моля използвайте садо мазо бдсм аксесоарите разумно и отговорно само с цел доставяне на удоволствие..

33.00лв. 29.00лв.

БДСМ хард фетиш разширител за широко отворена уста и орален секс Екстрийм Гаг Фетиш разширител за уста Extreme Gag за тези, които искат нещо hard и обикновените секс игри са им омръзнали. Супер извратен и секси кожени каиши за уста със метален ринг с метални орнаменти, който разширява широко устните и устата и позволява да се вкара пенис вътре и да се практикува орален секс и дълбоко гърло. Материал – изкуствена кожа, стомана 1 универсален размер с регулируем каиш, който пасва на повечето жени и мъже Не дава възможност устата да бъде затворена докато се носи Устата е широко отворена и може да се използва за орален секс или скат Диаметърът на ринга вътре е около 3,8см Секс шоп еротика напомня да използвате продукта разумно и отговорно само с цел доставяне на удоволствие Напълно дискретна доставка..

34.00лв.

Ball Gag с Дилдо за уста Perverse Penis код: 1652 + Подарък маска за очи с безплатна и дискретна доставка от Sex Shop Erotika Ball Gag с Дилдо за уста Perverse Penis е нестандартен секси фетиш садо мазо бдсм аксесоари за еротика. Кожената каишка се поставя на устата като има различни дупки за регулиране на ширината за да може да се постави и на мъже и на жени и след това да се заключи с катинар. Вътре има топка, която влиза в устата за да може роба да мълчи и да изпълнява желания и отпред има дилдо, с което може да чука. Характеристики: ДЪлжината на пенис дилдото е 13см и дебелина около 3см Цвят – черен Регулируема катарама Материал – Изкуствена кожа и Pvc Подарък маска за очи Безплатна и дискретна доставка от Секс магазин Еротика..

61.00лв.

Bondage Ремъци за секс игри в спалнята + подарък секси маска за очиBondage ремъци, които са предназначени за връзване ръцете и краката на на секс партньор към легло. Приспособленията са направени за да може да доминирате и контролирате завързания към спалнята и да възбудите ерогенни зони у него, както и да не мърда ако го гъделичкате или пляскате с други бондидж атрибути през това време. Забавлявайте се като си играете секс игри на господар и роб и подлудите интимния си партньор от висок адреналин и оргазми. Bondage ремъците са черен цвят и са подходящи за повечето хора, които обичат да правят секс в леглото и да разнообразяват. Прихващат се за вашата спалня както е показано на схемата. Ремъците са черни на цвят и завършват с каиши за китките и такива за връзване на глезените на кракатаПодарък секси маска за очи към bodage ремъци за легло Материал – полиестер, метал, absСекс Шоп ви напомняме да използвате бдсм аксеоарите разумно и отговорно само с цел доставяне на удоволствиеСекс играчки предназначени за лица над 18+ години..

79.00лв.

Щипки за зърна със синджир Фетиш Нипъл Fetish Nipple синджир за зърна с щипки е бдсм аксесоар за удоволствие от сладка болка и сексуална възбуда при стискане на зърната. Може да се използва за ролеви игри и част от секс игри, в които се обръща особено внимание и е фетиш ерогенната зона на зърната на гърдите. Характеристики на продукта Материал – Метал Производител – Пайпдрийм Напълно дискретна доставка от sex shop erotika Моля използвайте продукта разумно и отговорно само с цел доставяне на удоволствие..

20.00лв. 19.00лв.

Белезници за крака Metal Leg Cuffs Fetish код: 1807 цена с дискретна доставка от Sex Shop Erotika Белезници за крака Metal Leg Cuffs са направени от стомана и са перфектен бдсм садо мазо атрибут за безопасна и забавна игра на доминация и подчинение. Заключете краката на вашият секс партньор, направете го еротичен затворник във вашите секс игри и развихрете въображението си. Метални белезници за крака са с 2 ключа в комплекта. Веригата по средата е с дължина около 42см. Материал – стомана. Цвят – сребрист. Продукт с напълно дискретна доставка и опаковка…

45.00лв.

Въже за връзване с Шибари техника Japanese Silk Rope Fetish Fantasy Series с дискретна доставка от Секс Магазин Еротика С въже за връзване Шибари Japanese Silk Rope Fetish ще може да се насладите на удоволствието от робската игра Шибари в японски стил и да доминирате вашия секс партньор. Пренесете секс игрите в едно ново измерение и развихрете вашето перверзно въображение. Въже за връзване Шибари е идеално за онези, които просто искат да завържат ръцете и краката на партньорите си, можете да направите различни плетки и възли от японското изкуство Шибари. Fetish Fantasy Series Japanese Silk Rope Black е с дължина 10,5 метра, за да можете да експериментирате и играете. В комплекта има включена черна маска за очи, която ще допринесе още повече за невероятното преживяване в японски стил…

34.00лв.

Каиши за спалня с рамка BED DOMINATION Fetish Series Pipedream код:1644 с безплатна и дискретна доставка от Секс Шоп Еротика Завържете секс партньра си и се забавлявайте като изследвате неговото безпомощно гърчещо се от удоволствие и възбуда тяло. Каиши за спалня с рамка BED DOMINATION Fetish Series Pipedream са подходящи за легла с рамка, защото се захващат лесно за нея. Глезените и китките са регулуеми и по този начин може да захванете както жена, така и мъж. Забавлявайте се и изучавайте езика на тялото на вашият любовник или любовница и го дразнете до максимална възбуда. Комплектът включва: 4 броя регулируеми белезници тип каиши 4 броя регулириуеми по-дължи ленти за връзване и кукички за закопчаване Подарък маска за очи Безплатна и дискретна доставка от Sex Shop Erotika Цвят – черен Материал – полиестер Производител – Пайпдрийм..

85.00лв.

Секси комплект за романтика, любовни игри и Нежност Отдайте се на страстни емоции и приключения с този романтичен комплект Нежност. Завържете очите на интимният партньор, галете го нежно с перата и заключете ръцете му за да не може да се пипа и да се гърчи от стенания на удоволствие а вие да поемете контрола върху сексуалната обстановка. Комплектът може да бъде чудесен подарък за годишнина, 8-март, Свети Валентин или някой друг романтичен празник с еротичен привкус. Комплектът се състои от: 1 брой розова маска за очи домино 1 брой розови белезници с пухчета 1 брой розово перо за галене 2 броя зарчета за секс игри Материали – метал, текстил, пух..

23.00лв. 21.00лв.

Секси домино за мистериозна лейди и строга господарка код: 1082 с дискретна доставкаСекси дантелена маска, която ви придава тайнствен вид. Тя има отвори за очите и сексапилна форма. Внесете разнообразие във вашата секс игра. Маската е подходяща както за игри на строга господарка, така и за по-нежни игри. Също така можете да я използвате и на суинг партита. Съчетайте маската с изкусителен грим и няма начин сексът да не бъде зашеметяващ. Един размер, който пасва на повечето. Материал – Изкуствена кожа и металДискретна опаковка и бърза доставка до всеки град или село в БългарияСекс шоп приема онлайн поръчки в сайта нон стоп 24 часа..

19.00лв.

Нагайка Fetish Silicone Crop Pipedream за пляскане по дупето и фетиш бдсм игри с дискретна доставка от Sex Shop Erotika Fetish Crop е нагайка за секс напляскване по дупето на непослушни големи момичета и момчета и забавни еротични и бдсм секс игри. Тя има удобна за захват дръжка, а в края си е силиконова. Играйте секси игри с напляскване и се забавлявайте по малко по-груб начин или използвайте за галене на ерогенни зони като зърна на гърдите, вагина, пенис и други. Нагайката е с обща дължина около 40 см. Ширината на силиконовата част е около 5 см в най-широката си част.Материал: Силикон и ABS. Цвят – черен..

28.00лв.

Надуваемо кресло за секс Playful Sex Chair Fetish + Подарък маска за очи код: 1657 цена с Безплатна и дискретна доставка от Sex Shop Erotika Надуваемо кресло за секс Playful Sex Chair Fetish е секси и палава нестандартна секс играчка за нови изживявания. Столът за секс е с възможност за вкарване на ръцете и краката в специални отвори 6 на брой ограничители за да не мърдате. Надуваемото кресло за секс и еротични забаления е с ергономична форма и и извивки за да бъде максимално комфортно и удобно на врата, кръста и дупето. Столът за секс е много подходящ за силно женско изпразване със скуирт струя и писинг, защото се почиства лесно след това, за разлика от креслата, диваните и фотьойлите със дамаска. Надуваемо кресло за секс Playful Sex Chair Fetish е проектирано да издържи тегло до 139кг. Цвят – Черен цвят Материал – Pvc Подарък черна маска за очи Продукт с безплатна и напълно дискретна доставка..

120.00лв.

Регулируем пенис колан със сменяемо дилдо за жена, която да доминира сексуално мъж или друга женаАко искате да опитате в дупето, но сте хетеросексуален и не искате да го правите с мъж, а обичате и харесвате жени, този strapon пенис колан женска доминация и идеалната секс играчка за вас. За всички фенове на възбуждащата гледка жена да сложи пенис колан страпон и да доминира сексуално върху вас. За всички, които тайно мечтаят да си разменят ролите и да видят какво е чувството сексуалната им партньорка да проникне в тях. Да прави нежни тласъци и да стимулира пениса в същото време за двоен оргазъм и ново усещане, което не е опитвано до сега и се счита за табу, макар че доста мъже мечтаят и копнеят да изпитат това преживяване.Пенис коланът може да се използва и от две жени, лесбийки или просто по-разкрепостени приятелки, които искат да повдигнат адреналина си и да разберат какво е чувството друга жена да те чука и да прониква в теб. Доминиращата жена пък ще изпита задоволство и еуфория от чувството за власт и сила над сексуалният и обект на който доставя удоволствие и оргазми.Каишката на колана е регулируема и е подходяща за жени с талия до 135 см. В комплектът е включено пенис отливка дилдо с обща дължина 21 см и дебелина 3 см. Също така има и 3 ринга с различна големина за прикрепяне на други дилда и вибратори по ваше желание, които вече имате или смятате да закупите. Mатериал – pvc и и изкуствена кожа. Цвят – черен колан и светъл телесен на дилдото..

64.00лв.