LISAP MILANO KERAPLANT NATURE ANTI-HAIR LOSS TREATMENT Лечение против косопад (6X8ML)

1
159
Добави коментар
mashbg
mashbg

Keraplant Nature Лечение против косопад насърчава растежа на косата (клетъчен метаболизъм, оксигенация и микроциркулация) и регулира себумните секрети на скалпа. Формулата съдържа Tricho комплекс, соя, сулфопептиди, аминокиселини (тирозин, аргинин, орнитин, цитрулин), амино захариди и витамини от група B (PP, B5, биотин), цинкови соли, екстракт от Panax Ginseng и екстракт от репей.

Nature серия против косопад – лечение, подходящо за насърчаване на естествения растеж на косата. Специално за предотвратяване на косопада и подобряване на трите жизнени етапа на косата. Възстановява естествения растеж, поддържа косата здрава и жизненоважна. Гамата е напълно без парабени и оцветители, със сертифицирани естествени аромати, обогатени с трихо комплекс, екстракт от женшен, етерични масла от лавандула, розмарин, здравец и мащерка, които тонизират, регенерират и укрепват скалпа.

Формула напълно без PARABENS / COLOURANTS Дерматологично тестван.

Приложение: Нанесете върху суха коса или след използване на конкретен шампоан. Отворете флакона и поставете апликатора за капкомер. Разпределете съдържанието върху скалпа и масажирайте, за да помогнете на продукта да проникне. Не изплаквайте. Продължете както обикновено.

Размер: 6x8ml