Евтини лодки за захранка

1
272
Добави коментар
d_b_g_
d_b_g_

Евтините корабчета за захранка или така наречените базови модели, наистина са по джоба на всеки. Цената има е около или под 500 лв, а работата, която вършат е напълно достатъчна, за да може човек да се похвали с добър улов. Естествено в тази категория попадат и такива радиоуправляеми лодки, които са прекалено нестабилни на вятър и вълни. Можете лесно да ги разпознаете по три неща – малък обхват (под 500 м), прекалено ниска цена (под 250-300 лв.), лоша аквадинамична форма на корпуса.

Тук, обаче ще говорим за другите по- евтини модели, които вършат работа. Обхватът им е до 500 м. имат два коша за захранката, стабилни са на вятър и вълни и имат хубави литиеви батерии. Какво друго ви трябва? Носи, изхвърля, разпъва, издържа на лоши атмосферни условия и всичко отначало между 10-15 пъти разпъване на въдиците на 250 м. и обратно с една хубава литиева батерия.

Разбира се в този клас попадат около 3-4 модела, но да ви разкажа за моя фаворит. Това е лодка за захранка с два коша, единия, от които изхвърля захранката отдолу, а другия назад. Хубавото, е че съдържанието не се пльосва във водата, а тихичко пада в нея без да плаши рибата. Голям плюс е също, че и дата контейнера се отварят поотделно. Обхватът е приличен до 500 м. като на повчето рибари повече от 250-300 не им трябва. Има две скорости като втората е похвално бърза за лодка от този клас. Батерията е литиево-полимерна 5200 mAh, което значи, че съвсем спокойно ще ви изкара между 10-15 разпъвания на 200 м. и обратно (тук цифрите много зависят от атмосферните условия). Разполага и със сензор за оставащата батерия като показва в проценти колко точно ви остава. Има си мощни фарове и стопове за нощен риболов и хубава аквадинамична форма. Както вече писах всичко най-необходимо за хора, които не могат да си позволят лодка със сонар, автопилот и GPS или такива, които търсят нещо не чак толкова професионално.

Както вече споменах в статията за Лодка за захранка от Китай или България е важно да има сервиз и части за модела лодка, който сте си харесали. Добрата новина, е че за този модел нашия екип ви осигурява сервиз.