Bet365 Всики Бонуси за България 100 % Актуални ТОП Оферти

1
176
Добави коментар
eftimma
eftimma

В световен мащаб Bet365 е лидер в онлайн залозите и това не е случайно. Когато се погледнат цифрите на бонусите, този на Bet365 може да не е най-големият, но общите му условия го правят най-добрата промоция, която може да получите в момента. Достъпните условия за превъртане, многото маркети и добрите коефициенти са нещата, които правят началният бонус на Bet365 толкова привлекателен.

Видео Обзор

Your browser does not support the video tag.

Bet365 Начален Бонус

Всеки букмейкър предлага оферта за нов клиент, с която да привлече нови играчи към сайта си. Началната оферта на Bet365 е в размер на 100% от депозита ви до 100 лв при всяка нова Регистрация в bet365 . Иначе казано – като депозирате 100 лв., вие получавате още 100 лв. бонус, с които да залагате. Бонус средствата, които получавате трябва да бъдат заложени, според определени критерии, за да можете след това да ги изтеглите. Ето и условията, които Bet 365 е поставил на началния си бонус:

3 пъти превъртане депозит + бонус – Общата сума на депозита и бонуса трябва да бъде заложена три пъти, като общият коефициент на залога трябва да бъде поне 1,50. Това е стандартно правило, ако то не съществуваше всеки щеше да си прави сметка в Bet365, да усвои бонуса и веднага след това да го изтегли. На фона на условията за превъртане на другите букмейкъри Bet365 е предложил най-добрите условия в това отношение.90 дни за превъртане на бонуса – това е срокът, в който трябва успешно да превъртите и заложите сумата. Ако не успеете да го направите в рамките на 3 месеца, вие ще загубите бонуса и акумулираните от него средства и ще останете само с парите, които вече сте депозирали. 90 дни е голям период и със сигурност няма да имате проблеми с времето при усвояването и превъртането на бонуса.Само един залог на дадена среща – Ако заложите два пъти на един и същи мач, залозите ви ще се зачитат, но само най-големият от тях ще се включи в условията за превъртане на бонуса ви.Неквалифициращи залози – Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да се зачитат към условията за превъртане на залога. Все пак можете да правите такъв тип залози, но не и като квалифициращи за бонуса ви.Без Cash Out – Ако използвате функцията „Затвори залог“ вие ще може да приберете част от печалбата си, но този залог няма да се зачита към условията за превъртане на бонуса

Ако сте направили първия си депозит чрез Neteller, Skrill или Skrill 1-Tap няма да може да усвоите началния бонус на Bet365 за нов клиент. Всеки друг начин на депозит е валиден да получите начален бонус, с изключение на гореспоменатите три метода.

Освен Bet365 начален бонус код, букмейкърът предлага различни бонуси и за своите лоялни клиенти. За да бъдеш най-голямата компания за онлайн залози трябва да предлагаш всякакви промоции за повечето спортове, за да може всички твои клиенти да са доволни. Точно това е политиката, която следва Bet365. Повече подробности можете да научите на Букмейкъри регистрация и първоначален бонус

Бонус за Евро Мачове

Това е бонус, насочен към феновете на футбола и по-конкретно на най-популярните първенства. Този бонус важи за Шампионската лига, английската Висшата Лига, Серия А, Примера Дивисион и Първа Бундеслига. Важно условие е, че залозите трябва да бъдат от пазарите Краен Резултат или Резултат / Двата Отбора да Отбележат Гол. Залози от всякакви други маркети – под/над голове, двоен шанс и т.н. няма да се класират към тази оферта.

Когато направите множествен залог с 3 или повече селекции и спазвате горните правила вие получавате процентно увеличение на вашите мачове, като за 3 мача получавате 5% увеличение на печалбата, а за 14 – цели 100%. Колкото повече мачове заложите, толкова по-голям процент увеличение на печалбата ще получите.

Маскималната печалба от тази промоция е 100 000 евро и еквивалента й в друга валута.

Бонус за Тенис

Любителите на тениса получават своя бонус за големите турнири. Сред тях са Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и за мачовете от Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Може да получите до 50% увеличение на вашата печалба. Трябва само да заложите на множествен залог от тези турнири на залози на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет.

Ако заложите на два мача получавате 5% увеличение, а ако познаете 12 срещи получавате максималния процент от 50%. Колкото повече мачове заложите, толкова по-голям процент увеличение на печалбата ще получите.

И за тази промоция маскималната печалба е лимитирана до 100 000 евро или еквивалента й в друга валута.

Бонус за Евро Баскет

За баскетбол получавате сходна оферта, спрямо тази за тенис. Пак се обхващат най-популярните първенства за мъже – Евролига, Еврокупа, Лига АСВ на Испания, Лега 1 на Италия и Бундеслига на Германия. Залозите, които може да правите са Хендикап с 2 възможности и Общо в Мача с 2 възможности. Точно като при тенис промоцията при два заложени мача получавате 5%. Процентите се покачват пропорционално, докато 12 заложени мача ви дават 50%.

Както говори името на офертата “Евро Баскет”, срещите от NBA не влизат в тази промоция. Все пак компанията предлага Livestream на всички мачове от Националната Баскетболна Асоциация на САЩ, така че все пак, Bet365 е най-доброто място за залози на NBA.

Ранно Изплащане за Футбол

Това е един интересен бонус, който също е насочен към определени първенства. Българската Първа Лига и английската Висша лига, както и мачовете от груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа. Ако отборът, на който сте заложили поведе с 2 гола, печалбата ви ще бъде изплатена предварително, без значение какво се случва до края на мача. Офертата важи единствено за единични мачове, заложени преди мач (на живо залозите не се зачитат към тази промоция) на пазар Краен резултат.

0:0 – Отменен Залог

Друга интересна оферта, която може да срещнете само в Bet365 е връщането на пари при нулево равенство на срещата. Всеки знае колко е неприятно, когато си заложил на мач, а той завърши 0:0. За това Bet365 е предвидил примамлива оферта при този случай. Ако сте заложили на Точен Резултат, Първо / Краен или Скоркаст ( играч да вкара гол ) и мачът завърши 0:0 вашият залог ще бъде върнат. В отдела Промоции Бет365 показва всички мачове, които са били отложени в последната седмица, заради нулево равенство.

Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали функцията „Затвори Залог“.

 

Bet365 Бонуси- Често Задавани Въпроси

Всеки един от гореизброените бонуси е наличен за потребители от България.

За да изтеглите пари докато имате активен бонус, на първо място трябва да сте сигурни, че в условията на бонуса няма допълнителни изисквания. Ако такива има, то вие ще трябва да ги изпълните, за да може да използвате услугата за теглене на пари от сметката в bet365.

Когато се регистрирате и направите първия си депозит, компанията ще ви предостави кредити за залог, равностойни на направения депозит. Важно е да знаете, че трябва да изпълните квалифициращите условия. След като направите това ще имате възможност да използвате и кредитите за безплатен залог.

Парлей е начин за залагане при който комбинирате повече от една среща, за да натрупате по-голям коефициент. Възможно е обаче два отделни залога да са несъвместими за поставяне в един залог.

Да, но ако надвишите посочения максимум, то ще получите бонус еквивалентен на него.

Обикновено има. На определен период от време bet365 си позволява да изпраща на своите потребители безплатни залози, които не са обвързани с депозит.

Мобилната версия на bet365 дава възможност да активирате бонус след като изпълните условията по него.

Бонусите в bet365 са разнообразни, затова трябва да се видят конкретните условия. Ако става въпрос за бонус за безплатен залог, той е еднократен, но в даден етап ще получите нов такъв. Същото обикновено важи и за бонуси залози за определена среща, заради естеството и. Всички останали бонуси могат да бъдат използвани многократно, стига да се спазват условията по тях.

Да, това не е задължителен бонус, а е направен с цел да подобри условията за игра

Всеки бонус има различни условия. Обикновено, когато те са изпълнени, бонуса се получава моментално. Затова е хубаво да се върнете към условията и да прочетете дали сте направили всичко правилно. Ако мислите, че е така, тогава може да се свържете с bet365, за да разберете какво се случва.

 

Нашата оценка за бонуса

Сами се убеждавате колко много спортове са подплатени с промоции и бонуси. В това отношение Bet365 затвърждава реномето си на най-добър онлайн букмейкър за спортни залози. Както обикновено, акцентира се върху всеки детайл по усвояването и превъртането на Bet365 бонусите, така че играчите да се концентрират само върху залозите си, а всичко друго да работи в тяхна полза.

За по-голямо удобсво може да си свалите BET365 Mobile App