Две предложения за есенно бягство

1
199
Добави коментар
zapoznaise

Две предложения за есенно бягство, съвети от портал за пътувания и хотели www.Hote.li

Последните дни на лятото си отиват и ни оставят само със спомените за него. Меланхолията обаче не е подходяща, защото точно в края на лятото и началото на есента могат да се намерят много изгодни предложения за евтини хотели. Вместо да гледаме тъжно към отминалите летни спомени, по-добре да се разтърсим из предложенията за евтини самолетни билети и да поработим над есенните спомени. Релакс по плажовете, изгоден last-minute тен или глътка кафе в Италия – есенният избор е изцяло в наши ръце.

Задар, Хърватия

Какво би могло да бъде по-добро от есенна почивка на Адриатическо море? Задар, Хърватия, е древен град, ограден с крепост и заобиколен от зашеметяващо синьо море, благословено с безкрайни слънчеви лъчи. Това определено е мястото, където лятото си отива последно.

Докато търсещите слънце туристи се стичат към хърватския бряг, Задар остава някак незабелязан. Това означава, че можете безпрепятствено да се насладите на красивия стар град, да се разходите из националните паркове и по мраморните булеварди. Можете и да релаксирате в уютните кафета, където няма да попаднете на блъсканица със сигурност.

След като поплувате или изкачите Далматийския бряг или планинския масив Велебит, отидете на вечеря с местните рибари, където да похапнете прясно уловена риба.

Удивителните пейзажи на града, както и привлекателната му история, го правят отличен есенен избор.

Талин, Естония

Този приказен крайбрежен естонски град е перлата в короната на Европа и официална столица на културата за 2011 г. Красиви, изтънчени паметници и манастири се взират от висините към градските паркове, градини и галерии. Завладяващи калдъръмени улички крият еклектична смесица от магазини за ръчно изработени стъклени изделия, керамика и картини, докато съвременните дизайнери излагат цветната си мода на витрините на многобройните бутици в града.

Любителите на добрата храна изцяло ще забравят за отиващото си лято и ще полетят на крилете на прекрасните вкусове, които Талин може да им предложи. Става дума за ръчно приготвени кексове, ресторанти във формата на пещери, елегантни бистра и още много места, където можете да се насладите на вкуса на Естония. Към това прибавете и театрите и джаз клубовете, където забавлението е гарантирано. В Талин наистина има всичко.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Две предложения за есенно бягство, 5.0 out of 5 based on 1 rating