Фродексим Трейд интегрира функциите на 3 отделни софтуера чрез SAP Business One

2
162
Добави коментар
Eltrade
Eltrade

С 60% намаляват разминаванията в складовите наличности на търговската и инженерингова фирма „Фродексим трейд“, след като внедрява ERP решението за управление на бизнеса SAP Business One. Специализираната в областта на енергетиката компания открива правилния партньор в лицето на „Елтрейд“ –първият доставчик и интегратор за България на решението SAP Business One, разработено от световния лидер в продажбата на софтуерни приложения SAP.

Преди внедряването „Фродексим трейд“ използва 3 отделни приложения – CRM (за оферти, фактури и други документи), складов софтуер (с неоптимизирана база данни), и счетоводен софтуер. Нуждата от софтуер с развити складов и CRM модул, мотивира компанията да потърси цялостно решение, което да обедини ключовите аспекти в дейността й.

Екипът на „Елтрейд“ осъществява миграцията към SAP Business One много леко и с минимални прекъсвания на работните процеси във фирмата. Решението оптимизира дейността на „Фродексим трейд“, като предлага полезни инструменти за анализ на данните, значително повишавайки потенциала за растеж на бизнеса.

От компанията определят избрания софтуер като гъвкав. Освен интегриране и автоматизиране на бизнес процесите SAP Business One предлага и редица други възможности, като генератора на отчети Crystal Reports, който позволява в детайли изготвяне на справки и отчети, както и генериране на форми за принтиране.

“SAP Business One ни помага да постигнем високи цели с помощта и на компетентните интегратори. Бих го препоръчал на фирми, които планират да автоматизират процесите си, да разширяват бизнеса си и да подобрят обслужването на своите клиенти”, коментира Георги Ласин, технически директор на „Фродексим Трейд“.

Дружеството е основано през 1990 г. Доставя, разработва и внедрява системи за дистанционно отчитане на електромери и софтуерни решения за оптимизиране и планиране на разходите за електрическа енергия. Компанията произвежда комуникационно оборудване и извършва доставка на измервателна и еталонна апаратура, трансформатори и защити от пренапрежение.