Стартъп за хотели и къщи за гости

25
474
Добави коментар
zapoznaise

Директория на  хотели, къщи за гости, къмпинг места и други

Справочник за туристическите ресурси – търсачка и справочник за туроператори, туристически обекти, туристически дистинации, заведения и др. Всички видове услуги за пътувания в България и по света.

Каталогът съдържа и систематизирана информация за туристически сайтове в България, Европа, Азия и Америка. Удобната навигационна система ще ви улесни в намирането на необходимата информация.

Каталогът на туристическите ресурси е проект, целящ да осигури на туристите и пътниците достъп до пълен и обективен списък на туристически обекти и туристически агенции в България, с които туроператорите имат официални договорни отношения, както и други полезни ресурси при планиране на пътуване или информация за почивки.

Ако имате туристически обект и не сте го добавили в каталога, можете да го добавите към каталога и да изчакате потвърждението на модератора.

В нашата директория можете да поставите подробна информация и връзки към вашия уебсайт, посветен на пътувания, отдих и туризъм или всякакви тематични статии.

Единственото ограничение е спазването на тематиката на каталога – пътуване, отдих и туризъм. Каталогът се проверява ръчно от модераторите и всички сайтове, които не отговарят на правилата на каталога, се изтриват и потребителският акаунт се блокира.

Hote.li е Българска услуга в помощ на туризма.  Пътуващите, туристите, както и бизнес пътниците имат достъп до голям избор от оферти в цяла България.

Списък на разрешените сайтове и организации за поставяне в указателя на туристическите ресурси: блогове за пътувания и атракции, туристически агенции и туристически агенти, туристически портали и клубове, услуги за продажба на билети за самолет, влак, автобус, ферибот, обиколки, круизи, хотели, застраховки, екскурзии, трансфер, наем на кола и др.

Също така е разрешено да добавяте към каталога заведения за обществено хранене, магазини, продаващи туристическо оборудване и стоки за пътници.

Каталогът приема сайтове, информационни ресурси, блогове за почивка, туризъм, страни по света и пътувания.

Уебсайтовете на туристически агенции се приемат на договорна основа . За да добавите такъв сайт, използвайте стандартния формуляр ( необходима е проста регистрация) , администраторът или модераторът ще ви изпрати потвърждение за регистрация по имейл.

За да добавите вашия сайт към каталога, е необходимо да съставите компетентно и качествено описание на сайта и да не забравяте да посочите уникалното име на вашия ресурс.

Добавете своя уебсайт или статия към Директорията за туристически ресурси!

Финални думи. Проектът е напълно безплатен, което означава, че няма да Ви струва нищо, да добавите хотелът си, а това ще доведе до много клиенти.