Блогът на Апостол Апостолов :: СМЯХ В ЗАЛАТА

1
243
Добави коментар
tocco
tocco

                                           СТАРИ И ТЪПИ НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ

                                                                

Втора „социологическа“ агенция отчете, че ГЕРБ и БСП вече са с изравнени резултати. След като преди седмица проучване на „Тренд“ установи, че ако изборите са днес, за ГЕРБ биха гласували 23,8%, а за левицата – 23,4%, сега резултати, от които ясно се вижда, че между двете най-големи партии у нас има паритет, представи и фалшивият български „Галъп“.

 

В проучването на фалшивия български „Галъп“ се твърди, че БСП изпреварва ГЕРБ, макар и с малко. За партията, управлявана от Корнелия Нинова, днес биха гласували 13,5% от имащите право на глас. За партията на премиера Бойко Борисов подкрепата се е свила до 13,2%.

 

Вече 30 години червените ментарджии, известни като Кънчовците, ни пробутват един и същ тъп, ама много тъп номер. Наближат ли избори, тези „социолози“ започват упорито да ни внушават, че червената измет ще спечели изборите.

 

Защо отново ни будалкат с този изтъркан номер?… След като стана ясно, че се готви още едно „въстание“, те отново внушават на червения електорат, че сега вече могат да спечелят изборите. Демек, излезте да подкрепите оределите редици на протестерите, па ега тоя път ги свалим от власт. Приглася им и друго руско мекере от измислената агенция „Тренд“.

 

Не, другари, не! Сериозните социологически агенции, които не изпълняват политически поръчки, отдавна установиха, че ако изборите бяха днес, ГЕРБ щеше да ги спечели , защото за тях ще гласуват 24 % от избирателите. А за проруската партийка БСП няма да гласуват повече от 13 %!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.