Дифузери и арома лампи | Makasa.org

2
189
Добави коментар
StashimirPetrov
StashimirPetrov

Най-удобният и лесен начин за употреба на етеричните масла, е като вдишаме техния аромат, чрез дифузиране, за да се насладим на усещането на спокойствие и релакс. Красивият дизайн на арома лампите и дифузерите, прекрасно могат да допълнят интериора на всяко помещение в нашия дом или офис.

Ползи от използването на дифузер с етерични масла 

Подпомага добрия сън

Дифузерът стимулира активността на невротрансмитерите в мозъка и освобождава хормоните, серотонина и допамина, което води до спокоен, необезпокояван сън. Масла за добър сън включват бергамот, сандалово дърво и лавандула.

Подобрява общото състояние, здравето и дихателните пътища

Вдишването на етерични масла, може да помогне при влошено здраве на дихателните пътища, да стимулира имунната система и да облекчи неразположението от настинка и кашлица.

Масла за респираторно здраве включват игли от бяла ела, хималайски кедър, каепут, лимон, лавандула, чаено дърво и евкалипт и други. Разгледайте нашето богато разнообразие от етерични масла тук.

Отстранява неприятана миризма в помещенията

Лесно можете да ароматизирате стаята вкъщи или в тази в офиса, чрез дифузиране на етерични масла с цитрусово или по-тревисто ухание. Разгледайте нашето богато разнообразие от етерични масла тук. Повдига настроениетоВдишването на ароамт от етерични масла, често влияе благоприятно на общото настроение.  Жасминът, Индришето, Мей Чанг или бергамотът са чудесни примери за това.

Намалява стреса и тревожността

Масла като лавандула, нероли и лайка намаляват тревожността и спомагат за спокойствието на тялото и ума.

Облекчава болката

Предлагаме няколко бленда, които могат да облекчат болка и общо нерзположение – главоболие, болки в синусите, в ставите или болка, причинена от претоварване на мускулите.