Таблетки за съдомиялна машина Портокал и Лимон

1
239
Добави коментар
StashimirPetrov
StashimirPetrov

Таблетките за съдомиялна машина от Greenatural съдържат екологично-биоразградима формула. Обогатени са с органично етерично масло от лимон и портокал. Вашите съдове ще бъдат блестящи, чисти и супер хигиенизирани Притежават активно действие и при ниска температура, тъй като съдържат активен кислород и дезинфекцират старателно всеки съд.

Инструкции за употреба:

Отстранете остатъците от храна от чиниите
Заредете съдомиялната машина, следвайки инструкциите на производителя
Извадете таблета от опаковката и я поставете в специалнот отделение на съдомиялната
Изберете желаната програма и стартирайте машината

 

Опаковка от 25 бр. / Опаковка от 50 бр.
Без фосфати.
Дерматологично тестван.

Състав: REG. CE CLEANERS 648/2004: <5% non-ionic surfactants, polycarboxylates between 5 – 15%, oxygen-based bleaching agent. Other components: enzymes (amylase, protease), lemon essential oil *, orange essential oil *, Limonene.

* Съставки от органично отглеждане

ВНИМАНИЕ: Препоръчва се да се съхранява на хладно и тъмно място.
Предизвиква сериозно дразнене на очите! Съхранявайте етикета и опаковката, в случай че трябва да се консултирате с вашия лекар. В случай на контакт с очите: изплакнете обилно с течаща вода в продължение на няколко минути. Ако сте с контактните лещи, отстранете ги, ако е възможно. Ако дразненето на очите продължава консултирайте се с лекар. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Изхвърлете съдържанието и опаковките в съответствие с приложимите разпоредби.