Октомври почивка в Банкя – Хотел Мегас, Банкя

1
132
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел Мегас се намира на тихо и спокойно място, подходящо за релакс на чист въздух и топла минерална вода. Стаите и апартаментите са луксозно обзаведени и разполагат със собствен санитарен възел /сешоар, сателитна телевизия, хладилник, климатик/. Предлага се румсървиз, бизнес и туристически услуги. Хотелът разполага с коктейл бар и зала за закуска.
Хотел Мегас – Банкя е стилен малък бутиков хотел, с уникален дизайн и уютна декорация.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 45 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка в Двойна луксозна стая
Ползване на закрит минерален басейн и джакузи
Интернет
Туристически такса и ДДС

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 60 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка в Луксозен апартамент
Ползване на закрит минерален басейн и джакузи
Интернет
Туристически такса и ДДС

 

Хотел Мегас е най-новото бижу в СПА курорта Банкя. Намира се на около 1 км. от центъра, на красиво и спокойно място с два топли басейна и джакузи .
Хотелът се състои се от осем стаи и три апартамента луксозно обзаведени със самостоятелна баня и WC, има ресторант и лоби бар и голяма панорамна тераса на последния етаж с прекрасен изглед към красивата природа.
Ресторантът на хотел Мегас разполага  с 50 места на закрито и на открито. Има място за купони и увеселения, напълно оборудвана модерна кухня за приготвяне на неустоимо вкусни гозби. Всеки ден се сервира континентална закуска.
На разположение на гостите на Хотел Мегас са 2 топли басейна – един малък за деца и един за възрастни с водни атракции, както и джакузи на двора. Гостите могат да се възползват и от предлаганите сауна и парна баня.
За децата и техните забавления има обособен детски кът с къщичка и играчки.