СПА почивка в Петрич – СПА Хотел БАЦ – Петрич

1
88
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

СПА Хотел БАЦ 4* е един от най-красивите хотели в слънчевия Петрич. Сгушен в полите на кестеновата планина Беласица. Петрич отстои на 15 км от границата ни с Гърция и на 22 км от границата ни със Северна Македония. Предлага на своите гости четири звезден лукс, пресъздаден в уникална обстановка, качествени услуги и отлично обслужване. Кокетен и стилен, хотелът предлага всичко необходимо, както за почивката на своите гости, така и за различни бизнес мероприятия – коктейли, презентации, конгресни и тийм-билдинг мероприятия, сватби и рождени дни.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 46 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двама настанени и включва:

Една нощувка в двойна стая
Ползване на Фитнес зала
Плувен басейн с топла минерална вода от Рупите – целогодишно
Парна баня
Сауна
Денонощен охраняем паркинг
Високоскоростен безжичен Интернет
Туристическа такса и ДДС

В екзотичния ресторант със 120 места ще намерите голямо разнообразие от ястия, приготвени с екологично чисти продукти от региона. Екзотичната градина ще ви впечатли с над 30 вида разнообразни породи гълъбчета и зайчета.
СПА центърът ще допринесе за вашия релакс с разнообразие от масажи, сауна, парна баня, фитнес зала. Ще можете да се насладите и на професионални масажи срещу допълнително заплащане.
Недалеч от хотела се намират забележителности като къщата-музей на Баба Ванга и историческия музей на Петрич. Можете да посетите местността Рупите и храма на Баба Ванга „Света Петка Българска“, Самуиловата крепост, манастира „Преподобна Стойна“, крепостта „Хераклея Синтика“, както и най-малкия град в България – Мелник