Тайната диета на Лили Иванова за перфектна външност

1
168
Добави коментар
slavchev
slavchev

Posted by: clslavchev

in Здраве

03/10/2020

1 Views

Макар и да е вече на 81 години, естрадната прима Лили Иванова продължава да изглежда просто фантастично.

Именитата певица успява да поддържа страхотна форма, като много млади жени биха ѝ завидели за начина, по който тя изглежда. 81-годишната естрадна прима от години поддържа тегло от 45 килограма.

Разбира се, подобна добра форма не идва от само себе си. За да бъде винаги в отлично състояние, Лили спазва определени хранителни навици. Преди години примата на българската естрада даде интервю, в което разкри как точно се храни, за да бъде винаги във форма.

От поне две десетилетия се носят легенди за нейните спартански режими на хранене и за манията ѝ да се тегли на кантара у дома поне по 20 пъти в деня. Истината е, че Лили наистина брояла всяка калория, която приемала, но го правела най-вече за здраве, а не от суета, разбра 365 Новини.

С течение на времето вечната диета се превърнала в неин навик и не ѝ създавала ни най-малък дискомфорт. Близки до естрадната звезда разкриват, че последното ѝ увлечение са турските и арабските деликатеси. Разбира се, в менюто на Вечната Амбър не присъствали кебапи, шишове, дюнери и други мазни вкусотии, а само здравословни специалитети като булгур, хумус, леблебия и подобни храни.

От всичко това Иванова най си харесвала булгура, приготвен по най-различни начини. Това е зърнена храна, която се прави от различни сортове твърда пшеница чрез попарване, изсушаване и натрошаване. Булгурът се използва широко в средиземноморската, близкоизточната и индийската кухня, а в миналото е бил основна храна и на българите, които са го приготвяли варен с различни подправки.

Освен това зърнената храна няма никакъв холестерол, съдържа минимални мазнини, но доста калий и натрий, както и белтъчини и витамини. Освен него певицата обичала да похапва и ястия от нахут, който също е богат на редица ценни вещества. Турските гозби тя поръчвала от един от най-известните ресторанти в София, където вече добре познавали вкусовете ѝ.

„Вярно е, че се лишавам, но това е моят избор. Никога не се оплаквам, не правя от това трагедия. Всъщност човек винаги трябва да се лишава от нещо в името на друго. Не ям тестени изделия, захар и сол. Месо не хапвам от 1998 г., но не защото съм вегетарианка, а защото не знам какво точно ми предлагат в магазина.

Открила съм за себе си, че не пълнея от сирене и ям много сирене, само че изкиснато. Често си позволявам шоколад и мед, защото ми трябва енергия за сцената“, коментира неотдавна в свое интервю Иванова.

Източник: Лупа

Like this:

Like Loading…

Свързани