Убиецът на Милен Цветков изригна от затвора: Аз ще изляза, ама вие ще сте винаги бедни!

1
111
Добави коментар
slavchev
slavchev

По всичко личи, че убиецът на Милен Цветков не се разкайва за случилото се. Нещо повече, той дори не се смята за виновен.

Кристиан Николов се има за невинен

Кристиан Николов е изпратил писмо до редакцията на Istinskitenovini.bg, в което е изразил възмущението си от целия този „хейт“, който се изля върху него, съобщават колегите от сайта.

„Всички, които ме хейтват в мрежата, трябва да се засрамят. Аз ще изляза на свобода, ама те ще са винаги бедни. Не съм убил журналиста, невинен съм!“, пише Кристиан в писмото си.

Той е много ядосан, че го изкарват убиец, а всъщност не вярва във вината си. Най-вероятно 22-годишният младеж смята, че е невинен, защото Милен Цветков не е умрял на място от удара, а е излязъл от колата си за няколко минути, преди да падне в безсъзнание.

Имаше и такава теза на адвоката му преди време – че хората, помогнали на Цветков, били виновни, защото го изкарали от автомобила, което спомогнало за смъртта на журналиста на TV1.

Медицинска експертиза обаче показа, че Цветков е имал несъвместими с живота травми и е нямало как да оцелее при всички положения. Това спря всякакви опити на екипа на Кристиан да го оневини и той остана в ареста.

Делото срещу него все още тече, а прокуратурата му повдигна обвинение за умишлено убийство. Малцина обаче вярват, че Кристиан ще получи много дълга присъда.

Относно частта в писмото му, касаеща, че другите ще са бедни винаги, е обяснимо човек с финансови възможности като него да смята, че парите са най-важното. Припомняме, че той тъне в разкош от бебе, макар да не е работил и един ден през живота си.

Източник: Зона98