Кои дрехи се завръщат триумфално в гардероба ни и отново са на мода

1
199
Добави коментар
clashbade
clashbade

Някои модели години наред бяха определяни с етикета „ретро“, но днес отново са топ актуални и имат място в гардероба ни

Модата е толкова интересно явление, че никога няма да спре да ни изненадва със своя променлив характер. Това обаче има своите предимства, защото често получаваме шанс да попаднем отново в миналото, когато сме били тийнеджъри или просто по-млади, за да съживим спомените си и да облечем отново плисираните поли например.

Няма нищо по-стимулиращо за една дама – всеки път тя е различна и дори любимата й визия е преминала ефектна трансформация.

Кои дрехи се завърнаха триумфално в гардероба ни и от ретро вече попадат в графата „модерно“:

Карираните рокли и къси поли

Е, ако вече сте прехвърлили средна възраст, може би прекалено минито не е точно за вас, но със сигурност успешно може да въведете в стайлинга си карето. Както споменахме по-горе, плисето също е в топ класацията, затова комбинирайте смело. Излишно е да казваме, че една карирана рокля с подходяща кройка е перфектната офис находка, която ще подчертае вашата елегантност.

Дънките с висока талия

Дали ще се спрете на варианта дънките на мама или така обичаните в момента слоучи, това зависи от вашите предпочитания. Факт е, че широкият дизайн с висока талия е много на мода, а панталоните от деним тип слим в момента им дишат пушека.

Толкова за тенденциите – онова, което е било вчера, си остава за вчера, днес имаме нов фаворит!

Сладките гащеризони с презрамки

А може и без презрамки, разбира се, стига да обожавате комфорта на гащеризоните, които понякога могат и да внесат известни неудобства… знаете кога! Важното е, че те ви гарантират една симпатична кежуъл визия, която може да приложите по всяко време в ежедневието си.

Овърсайз блузи и пуловери

Худита, суичери и пуловери, които са един размер по-големи, са прекрасна компания за дънките ви. Изобщо не трябва да се притеснявате, ако пробвате в магазина и не са ви по мярка, просто изберете следващ размер и се насладете на свободата от това да скриете нещо под тях.

Дрехи с анимационни герои

Забавно, чаровно и момичешко! Гласуваме с две ръце за тениските с изрисувани или щамповани анимационни герои. Да ги разходим с усмивка заедно с децата си или да си припомним кои бяха филмчетата, които гледахме в нашето детство.

Връхни дрехи с животински принт

Имаше години, в които бяхме склонни да отричаме животинския принт, само защото той ни беше омръзнал до втръсване. Имаше години, но сега нещата изглеждат другояче – всички връхни дрехи, които са в този десен, могат да преобразят и акцентират аутфита ви.

Ако отдолу сте облечени семпло или сте заложили на класическото черно, едно елече би било страхотно попадение, а може и изискан блейзър, стига да не се страхувате да бъдете дръзки и да експериментирате.

Тениски с послания

Избирайте тениските си с надписи, съобразно индивидуалния си характер и това, което искате да оставите като послание. Не подценявайте ролята им, защото те не са просто скучни блузки, които слагате набързо през уикенда – те са вашата възможност да заявите на света какъв сте, какво мислите и какво е отношението ви към околните. Това си има многобройни предимства, просто опитайте и ще се убедите сами!

Alessa –  вашия моден съветник, кажете чао на посредствеността!