Полезни акценти при интериор на детска стая

14
332
Добави коментар
vix
vix

При всеки родител идва моментът, в който ТРЯБВА да обзаведе детската стая. В момента актуално е обособяването на детски кът по метода на Мария Монтесори. Движейки се в тази насока ние се постарахме да създадем стенни часовници за Вашите деца. Прекрасно допълнение към стаята на всеки младеж или госпожица.

Определено полезен акцент би бил да поставите стенен часовник в детската стая. Те са цветни, привличат вниманието на детето, а дори може да са с любим герой. Все пак и основната му функция ще е от значение, детето ще научи цифрите, колко е часът, а в комбинация с нашите шарени модели дори и цветовете!

И понеже всяко едно дете е уникално, ние може да ви направим и такъв часовник СПЕЦИАЛНО ЗА ВАШЕТО ДЕТЕ. Дизайн спрямо това, което то харесва, а защо не и с негова снимка?

Хиляди възможности свързани с виждането на този артикул, който съчетава в себе си много полезни функции. Зарадвайте Вашето дете с този цветен и изпълнен с настроение аксесоар в неговата стая! Направете го уникален, само за него/нея.

Предлагаме Ви няколко варианта на детски часовници, като се съсредоточаваме най-вече на това да е цветен, да грабва вниманието и все пак да е изчистен, за да се свърже с интериора Ви.