Авангард, непринуденост, увереност, новаторство, съблазън – това е колекцията answear.LAB

1
169
Добави коментар
svetla58
svetla58

Една колекция, в която тенденциите от 30-те години на XX век придобиват ново, модерно измерение, белязано от промените в съвременното общество. Вдъхновена от дизайнери като Елза Скиапарели, работили през третото десетилетие на миналото столетие и от стилните щрихи в присъствието на велики кино икони като Грета Гарбо и Марлене Дитрих, лимитираната колекция answear.LAB се обръща към класиката и едновременно с това отразява ритъма на модерната жена. Като черпим вдъхновение от 30-те години, когато всяка част от деня е изисквала специален аутфит, днес можем да бъдем различни в зависимост от повода и настроението си. Решението как ще създадем новото си модно присъствие и дали то ще бъде дръзко или чувствено, е изцяло наше.

Първата колекция от answear.LAB разказва историята на силната и независима съвременна жена. Все едно дали бърза за работа, наметнала кожено яке или сияе на парти в коктейлна рокля, тя привлича магнетчно със своя характер, смелост и чар.

В колекцията присъстват 120 модела: топове и ризи с изключителни детайли; кожени якета; поли; класически вълнени палта. Вечерните тоалети и коктейлните рокли с ефектни драперии, ресни и прозрачни елементи придават съблазнителен чар и тъмен романтизъм. Аксесоарите – кожени ръкавици, елегантни чанти и копринени шалове допълват блясъка. Качеството е в центъра на вниманието: благородни тъкани като коприна, вълна и кожа са съчетани с лиосел и рециклиран терилен.

Класическите палта и якета с ясно изразени рамене и талия подчертават силата и независимостта. Широките панталони, свободните ризи и кожените аксесоари ясно изразяват решителността на жената, която върви уверено, готова да завладее света.

Силни, изразителни, ефирни, фини. Коктейлните рокли удивляват с блясъка на тъканите и сложните детайли, вдъхновени от 30-те години на миналия век. Голите гърбове, дълбоките деколтета и плисетата ви позволяват да се въплътите в модерен вамп и да подчертаете неустоимия си чар.

Макар и вдъхновена от класиката, колекцията answear.LAB напълно отговаря на нуждите и изискванията на съвременната жена. Кожените костюми, якета, панталони и поли, както и аксесоарите, изработени от висококачествени материи и прецизирани във всеки детайл, са възхвала на модернизма и се вписват в актуалните тенденции от модните подиуми.