Кош за новородено Tommee Tippee, 0-6 месеца, Сив

10
439
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Описание

 
 

Обща дискусия преди раждането на бебето е къде ще спи и за колко време. Новите родители губят средно 44 дни сън през първата година, така че всеки фактор, който влияе върху съня на детето, ще има голямо значение за вас. Коша за новородено   е лесен за придвижване в дома ви, предлагайки безопасно и удобно пространство в близост до вашето легло или в стаята на детето. Защото, когато сънят на вашето бебе е непрекъснат, всички ще се възползвате от заслужена почивка.

Характеристики:

Кош за новородено, безопасен, модерен и удобен, идеален за спане, лесен за движение, без да буди детето;
Кош: изработен е от мек, лек, рециклируем материал, без BPA и без фталати; притежава хипоалергенни свойства за защита на чувствителната кожа на бебето; предлага супервентилация – 300 въздушни отвора отстрани и основата, позволяват на въздушния поток да регулира температурата вътре в коша, за добра вентилация; предлага безопасност при транспортиране – интегрирани, безопасни, тихи дръжки, не вдигат шум по време на употреба; когато искате да преместите детето; дръжките не попадат вътре в коша; почиства се лесно – може да се почисти с топла вода и сапун;
Матрак и капак включени;
 Матракът е водоустойчив, може да се пере в пералнята. Той е изработен от 50% рециклируеми материали (полиестер), с регулиране на температурата, което позволява циркулация на въздуха.
Капак – 100% памук, мие се в пералнята;
Този продукт се поддържа от експерти по безопасност на съня от Lullaby Trust;
Поддръжка за бебешки кош;
С модерен дизайн, преноси кош и стойка за люлка, това е идеалният начин да поддържате новороденото бебе близо до родителите, докато то спи;
Когато е в люлеещо се положение, детето може да се люлее докато заспи, след което стойката може да бъде фиксирана в статично положение, поради включените предпазители на системата.

Препоръчва се за: новородени, които не могат да седят, не се търкалят или не могат да се изправят без надзор.

Размери: 84 x 42 x 42 мм
Тегло: 1.2 кг