Рекламни сувенири на едро – от вносител или от Китай?

4
224
Добави коментар
vencislava.hristova
vencislava.hristova

В търсене на възможно най-изгодната оферта за осигуряване на рекламни сувенири на едро, редица фирми разчитат на собствените си възможности като правят поръчка директно от търговци в Китай. Други пък се доверяват на вносители на рекламни материали, които впоследствие разпространяват сред своите служители и клиенти. И двата варианта за поръчка на рекламни сувенири имат своите плюсове и минуси, затова се спираме именно на тях в следващите редове.

Рекламни сувенири на едро от вносител

Немалко компании на пазара у нас осъществяват директен внос на рекламни сувенири на едро от водещи производители Китай. Бързината по отношение доставката на нужните ви рекламни артикули е фактор с ключово значение, в случай че се доверите на фирма-директен вносител на рекламни артикули от Китай. Обикновено този тип компании поддържат богат асортимент от сувенири на склад и са в състояние да изпълнят поръчка от един до три дни например. Друг голям плюс, с който се отличава поръчката на рекламни сувенири от директен вносител, е възможността да видите на живо поръчания продукт.

Нерядко при поръчка директно от търговец или производител в Китай, поръчаното от снимката пристига в крайно разочароващ вид – било то поради производствен дефект или увреждане на продукта по време на транспортирането му. Рекламацията става много по-бързо, когато поръчката е направена от фирма-представител за България на определени рекламни сувенири. Не така стоят нещата при направена поръчка от Китай. Освен че трябва да чакате по-дълго, тъй като повторното изпращане на дефектиралите артикули се удължава допълнително, нерядко част от парите ви невинаги могат да бъдат върнати.

Рекламни материали на едро директно от търговец в Китай

Безспорно този вариант за поръчка на рекламни материали на едро е по-евтиният, но и по-бавният. По-ниската цена се обуславя от честата липса на транспортни разходи (освен ако производителят/търговецът от Китай не начислява такива). Цените за сувенири при поръчка от фирма-вносител от Китай са една идея по-високи, отколкото при поръчка от търговец в Китай, тъй като в тях се включват различни разходи като такива за транспорт на големи количества стоки, мита, такси и т.н.
Невъзможността от добиване на визуална представа (освен тази от предоставените снимки) на поръчвания сувенир също е съществен недостатък при този вариант за поръчка. Разбира се, ако цената и сроковете за доставка не са съществен проблем за вас като купувач, то поръчката на рекламни сувенири на едро от Китай би било решение.

Сувенирната реклама – достъпният начин да отговорите на потребителските очаквания, изпълнявайки рекламните си цели

В заключение само ще споменем, че сувенирната реклама може да се превърне в отличния подарък за вашите служители или партньори по повод редица поводи. Преди всичко, този тип рекламни кампании следва да бъдат добре разработени, за да задоволят в максимална степен потребителските очаквания и да изпълнят поставените рекламни цели. Без значение кой вариант за поръчка на рекламни сувенири ще изберете, посредством разнообразието от рекламни артикули успешно можете да затвърдите бранда си сред клиентите и партньорите си. Ако е нужно това да стане бързо и качествено – доверете се на вносител при поръчката на рекламни сувенири на едро. Ако искате да похарчите една идея по-малко, имате достатъчно време да чакате и вярвате в собствените си знания относно рекламата – поръчката директно от производител на рекламни сувенири в Китай би бил подходящият вариант.