Какво да носите през есента спрямо зодията ви

1
151
Добави коментар
svetla58
svetla58

Рак

Представителите на тази зодия са емоционални и взискателни, но са склонни да крият чувствата си. Сивото е най-подходящият цвят за този знак. Това ще ви помогне да се чувствате в безопасност и по-отворени. В тандем с бели детайли, освен всичко друго, ще бъдете и най-модерните.

Купи палто Morgan / Купи поло Liu Jo / Купи чанта Guess Jeans

Лъв

Смелите, решителни и амбициозни Лъвове са най-идеални за блясъка на златото. Момичетата от този знак обичат да бъдат в светлината на прожекторите, така че заложете смело на нещо златисто.

Купи яке Pinko / Купи кубинки Tommu Hilfiger

Дева

Представителите на този знак имат особена слабост към съвършенството. В преследване на идеала Девите често се нуждаят от презареждане. Затова най-подходящи са земните цветове.

Купи яке Medicine / Купи рокля Noisy May

Везни

Скромните и нежни Везни със сигурност трябва да се запасят с дрехи и аксесоари в цвета на синьото небе. Пастелният нюанс ще ви помогне да разгърнете силните си страни и да насърчите късмета.

Купи жилетка Mango / Купи раничка Patrizia Pepe

Скорпион

Вие обичате да сте центъра на внимание, страстни сте и леко властни – затова вашите цветове са червено и лилаво. Те ще съответстват на сложния ви характер и ще предизвикат непоклатимо самочувствие и безумна харизма.

Купи яке Columbia / Купи суитшърт Gap

Стрелец

Стрелците са огромни приключенци, затова и един от най-сложните и атрактивни цветове им пасва перфектно- лилавото. Сигурни сме, че лесно ще разберете как да комбинирате различни текстури за по-интересна визия.

Купи риза Answear.LAB / Купи пола Answear

Козирог

Звездите съветват амбициозните и прагматични Козирози да следват качествата си и да носят неща в един от най-универсалните цветове – кафявото. Именно нюансите на кората на дърветата, мокрия пясък и смола ще ви помогнат да бъдете по-решителни и по-смели.

Купи яке Only / Купи панталон Morgan

Водолей

Напористите, независими и непринудени Водолеи се чувстват най-добре в ментови и зелени дрехи. Най-модерните нюанси на сезон есен-зима 2020 ще се превърнат в истински пътеводители за вас и ще могат да разкрият най-добрите ви характеристики.

Купи яке Fila / Купи суитшърт Medicine

Риби

 Склонни да идеализират света, романтични и креативни, Рибите трябва да блестят в нежно розово.  Най-ключовото е наистина да блестите! Пайети, метал и всичко, което блести, ще ви помогне…