MP3 BULGARIA on Strikingly

1
264
Добави коментар
atti
atti

През последните десетилетия вкусът се измени и хип-хоп музиката се превърна постепенно във феномен. Въобще обаче няма да е пресилено в случай, че кажем, че хип-хоп културата постепенно завладя целия свят. Той определя както модата на обличане, така и какви коли да се карат, също как да се забавляват и даже начина, по който да говорят тийнейджърите с въвеждане на нови и популярни изрази. Само че в началото хип-хопът е играе в ролята на лошото, но харесвано нещо…

 

2017 година е била много успешна година в света на хип-хопа. 2018 година се очерта като още по-сензационна в тази сфера! С разбиващи всички световни класации хип-хоп песни, които са представени от някои от най-популярните имена в жанра – в това число изпълнители като: Drake, Еминем, Cardi B, Kendrick Lamar и други – годината беше наистина много обещаваща и резултатите накрая бяха налице!

Феновете на музика винаги се интересуват от крайната статистика, а има и други, които, макар и да не харесват точно този стил, биха се запознали с класацията на най-сваляните и яки хип-хоп песни за 2018! За всички тях – ето как изглежда класацията, след като годината вече е в миналото.

 

Начело на класацията е станало популярно парче по целия свят, харесвано както от български, така и от световни меломани: Това е Cardi B Feat. 21 Savage – Bartier Cardi. Песента създава наистина отлично настроение. Песента е хип-хоп, но се радва на фенове, които харесват и други стилове музика mp3, но просто тази песен им е станала една от любимите! Няма да сгрешите, ако си я изтеглите и я изслушате – вероятно ще ви допадне! Най-новата, хип-хоп дива, която е мега Кралица от риалити шоуто „Любов и Хип-Хоп: Ню Йорк“, едва една година и половина след като покори всички възможни класации със своя вълнуващ дебютен сингъл „Bodak Yellow“ и достигна до номер едно в класацията US Billboard Hot 100 , сега повтори успехите с малко помощ от страна на 21 Savage.

2. Drake – God’s Plan е на второ място в нашата класация. Дрейк просто е истинска машина! През 2017 година той беше убедителен лидер в класацията, която определя най-популярен изпълнител за САЩ, която е базирана на брой streams – внушителните 3,73 млрд.!

А ето ги и следващите в класацията, всички от които са наистина невероятни и си заслужава да бъдат чути! 3. G-Eazy & Halsey – Him & I 4. French Montana – Unforgettable ft. Swae Lee 5. Post Malone – rockstar ft. 21 Savage 6. Post Malone – Psycho ft. Ty Dolla $ign 7. Rae Sremmurd, Swae Lee, Slim Jxmmi – Powerglide ft. Juicy J

Това е само първата седмица. Ако сред изредените песни има такива, които още не сте чули и харесвате хип-хоп или просто се интересувате от световните тенденции, не пропускайте да ги изслушате.

 

Източник: http://xn--3-wtbj.net/