Залози за следващ президент на САЩ

1
242
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Статията е добавена на 2020-10-21 17:51:12 от Мирослав Трифонов

стратегияполезнополитически залози

Изборът на нов държавен глава на САЩ е най-значимото политическо събитие в световен мащаб. Вотът се провежда на всеки четири години, а през 2020 г. ще се състоят 59-ите президентски избори зад Океана. На финалната права остават само двама кандидати, получили най-голямо доверие от електората. Големият интерес към това събитие не само в Америка, но и в Европа, принуди онлайн букмейкърите да добавят залози за следващ президент на САЩ. Предложенията са много интересни, а ставките има с какво да ви впечатлят.

Кой срещу кого на изборите през 2020 г.

Изборите в САЩ ще се проведат на 3 ноември 2020 г. В битка за място в Белия дом спорят двама кандидати с интересно минало зад гърба си. Лицето на Републиканската партия е настоящият президент на САЩ – Доналд Тръмп. През изминалите четири години американският бизнес магнат предизвика огромен шум около себе си както с изказвания, така и с противоречиви действия. Последните 7-8 месеца също работят във вреда на Тръмп, тъй като се стигна до серия от протести срещу расизма, а и политиката на президента в борбата срещу COVID-19 имаше своите пробойни. Демократическата партия издига 77-годишния Джо Байдън за кандидат на предстоящите избори. Той има два неуспешни опита да се превърне в държавен глава на САЩ, но през 2008 г. става вицепрезидент, след като печели изборите в тандем с Барак Обама.

Очакванията на букмейкърите

Дебатите, прогнозите на специалистите и честите новини около избора на нов президент придават по-особен заряд на събитието. Естествено, онлайн букмейкърите добавиха коефициенти и пазари за прогнозиране на крайните резултати. Според анализаторите, Джоузеф Байдън ще спечели вота като се дава коефициент @1.46 за негова победа. Шансовете на Тръмп да остане в Белия дом са оценени с далеч по-високото – @2.70. Що се касае до резултатите в отделните щатове, експертите предвиждат равенство.

Видове залози в сайтовете

Прогнозирането на крайния победител не е единствената възможност в хазартните платформи. Ще се натъкнете също на залози като:

Партия на победителя;
Победител в щат;
Разлика в крайния вот;
Да спечели контрола над Сената, Камарата на представителите и Белия дом;
Да спечели над 60% от вота;
Кой ще е вицепрезидент на САЩ;

В колко щата ще спечели Тръмп/ Байдън.

Предвиждания се приемат както на сингъл, така и в комбинация с други залози на политика и спорт. Минималните залози в повечето сайтове са 0.50 лева, но прочетете правилата за участие, преди да преминете към регистрация и залагане.

Къде мога да заложа за следващ президент на САЩ

Почти всички онлайн букмейкъри приемат залози за следващ президент на САЩ. Ще откриете актуалните пазари в раздел “Спорт” -> подсекция “Политика”. С огромно количество пазари за събитието се отличава WinBet. Родният оператор приема залози за резултатите на изборите във всеки щат, като е допустимо комбинирането на две и повече селекции.

Акцент върху предстоящия вот зад Океана поставят чуждите брандове – bet365 и bwin. Английският букмейкър разполага с 50+ опции за игра, сред които да спечели щат и да спечели доверието на електората. Bwin дори приема предвиждания за следващите избори на САЩ през 2024 г.