Подаръци за здрава и мека кожа

2
113
Добави коментар
svetla58
svetla58

Коледните празници наближават, а с тях и нуждата от подаръци. През студените дни кожата ни има специална нужда от грижи за да остане здрава и мека. Ако искате да зарадвате близките или приятелите си, но все още не знаете как, то козметиката е добра идея за подарък.

 Освен, че ухае невероятно, кокосовото масло се грижи кожата да остане хидратирана, гладка и мека. 

 

Комплект Кокос Medium 

 

Бадемовото мляко подхранва, омекотява и хидратира кожата, като я прави по-здрава, гладка и сияйна. То е подходящо за много суха или чувствителна кожа.

 

Комплект бадемово мляко и мед Deluxe

Конопът съдържа протеини и подхранващи мастни киселини като Омега 3 и Омега 6 и е сред най-добре пазените тайни за здраве и красота.Маслото от коноп има силни хидратиращи свойства, успокоява сухата и опъната от студа кожа. Спомага за възстановявне на бариерната функция на кожата и запазва влагата.

Комплект Коноп Ultimate

 

Всички знаем, че сутрешното кафе има ободряващи свойства, но то също така може да помогне на кожата да изглежда по- сияйна и здрава. Маската с кафе използвана сутрин подобрява кръвообращението и разкрива красотата на кожата, а вечер маската с коноп се грижи за хидратацията в дълбочина .

 

Комплект маски за лице Duo Glow