Медицински център „Надежда“ отвори врати в Paradise Center

1
224
Добави коментар
svetla58
svetla58

На 19 октомври медико-консултативен център „Надежда“ отвори врати в Paradise Center на  бул. „Черни връх“ 100.

Paradise Center е първият търговски център в България, който предоставя уникална по рода си услуга за своите посетители и служители. 

Следните диагностично –консултативни кабинети ще работят в медицински  център “Надежда” : гинекология, детско-юношеска гинекология, репродуктивна медицина, проследяване на бременност, пренатална диагностика, педиатрия, детска кардиология, детска нефрология, детска ортопедия, алергология, ендокринология, хирургия, кардиология, съдова хирургия, неврология, урология,гастроентерология, дерматология, ехомамография, онкология, хематология, естетична гинекология, пластично – възстановителна хирургия, диетолог,акупунктура. Също така, на територията на медицинският център ще работи и голяма, модерна клинична лаборатория.

„Вярваме, че добрите медицински грижи се осигуряват от професионалисти, отлично оборудване, висок морал, голямо сърце, но и от добра локация. Вярваме, че здравеопазването трябва да е достъпно и удобно и да може да лекува повече хора на повече места! Затова решихме ние да отидем при пациентите и така да разширяваме достъпа до специализирани медицински услуги, навременната профилактика и лечение. Избрахме Paradise Center като място, където да отворим още диагностично – консултативни кабинети, именно заради стратегическата и комуникативна локация.“, коментират от МБАЛ „Надежда“.

С откриването на медицински център „Надежда“ ще заработи и първия по рода си кабинет по запазване на репродуктивното здраве при пациенти, на които им предстои тежко медикаментозно лечение, част от социалната кампания „Запази надежда“. Инициативата се фокусира върху превенция на репродуктивното здраве при различни заболявания, които могат да доведат до затруднения в създаването на потомство при жените и при мъжете. 

В рамките тази инициативаа ще се извършат 200 безплатни ехомамографии на млечна жлеза за жени до 40 години и 100 безплатни пакета за оценка на яйчников резерв, които включват изследвания на хормони и преглед при АГ специалист, за жени между 28 и 39 години. Кампанията „Запази надежда“ предвижда и извършване на 100 безплатни пакета за изследване и преглед на простата през ноември в подкрепа на мъжкото здраве.

Записванията се правят чрез онлайн заявка на zapazi.me.

Може да намерите медицински център “Надежда” на ниво 3 в Paradise Center. Прегледите ще се извършват всеки ден от 10:00 до 21:30 часа след предварително записан час.