Сексът за нея е болезнен, какво може да се направи по въпроса?

2
126
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Ще ви разкажем за случай в който правилния съвет е безценен и е помогнал на двойка със проблеми. Мъж се свързва с нас за да попита какви секс атрибути могат да използват за стимулация, за да се задържи интимността във връзката им. Неговата жена има ендометриоза в напреднал стадий, няма да изпадаме в подробности за болестта, неприятна и причиняваща болка особено при полов акт.

 

Първо бе посъветван да продължи да поддържа нивата на интимност на високо през този труден момент, така че ще е нужна безкрайна подкрепа, прегръщане и любвеобилност, държане на ръце и време, прекарано заедно в леглото, дори само голи и/или с доставяне на удоволствия по други начини или чрез докосвания. Жена му ще се нуждае от подкрепа и любов, тъй като периода няма да е лесен, никак, а ако липсва подкрепа е вероятно да се влоши не само повече проблема, но и да се появи проблем по между им. Мъжете и жените трябва да знаят, че когато единия има проблем, другия неимоверно трябва да го подкрепи всячески.

 

Има начини да облекчите положението и за вас и някои от тях са дори с нейното участие. Разбира се, защото ако и когато тя е в настроение, има алтернативи на полов акт. Тъй като той попита за нея, а не конкретно за своето удоволствие, поради болките от нейна страна по време на секс, посъветвахме вместо вибратор или натрапчива проникваща играчка да опитат масажор, който да се използва не само върху вагиналната външна област, но който може да се прилага върху зърната или други ерогенни области като осезаемо лечение.

 

Някои масажори, които могат да се използват за цял еротичен масаж и секси стимулация, са:

 

Обикновен масажор без проникване – те ще са страхотна мотивация, която ще достави удоволствие без болки отвън, като са гарантиран стимулант.

 

Lay-on вибратор и масажор за тяло – мултифункционален масажор, за цялото тяло и нежен допир за отдолу, перфектен с много функции и различни вибрации.

 

Вибриращите пеперуди, също не са проникващ тип секс играчка и могат да стимулират с  вибрации, като имат и Strap On опции, за да се носят не само навън но и по време на секс игри.

 

Поради болката от медицинските проблеми, ако обича да прави топли вани и успеете да намерите, опитайте да представите играчка за баня, като Bodywand Aqua Massage Wab Vibrator. Също физическо проникване, тъй като това е външен масажор и тъй като е водоустойчив, вибрациите трябва да бъдат по-лесни за контролиране и овладяване и през топлата вода.

 

Надяваме се, че тази статия е помогнала и въпреки проблемите на жената, двойката ще може да се радва на сексуална близост и любов. Не спирайте с близостта си, не пренебрегвайте жена си каквито и проблеми да има тя които биха възпрепятствали нормален секс. Въпреки всичко има варианти за всякакви проблеми, както и в този случаи и така и двамата ще получават удоволствие. Бъдете дори по-интимни, направете така, че да извлечете ползи от проблема, а не да го задълбочите и да навредите и психически на партньорката си.