Дневен хороскоп за 29 октомври 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
123
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

13 лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен ще продължи да покачва градуса на напрежение, които се подклаждат от силни желания, повишен адреналин, необходимост да се борим, действаме и т.н. Мнозина ще изпитат подобна  вътрешна необходимост, която, ако се канализира в правилна посока- ще се превърне в мощно оръжие, благодарение на което ще осъществяваме намеренията си, можем да постигнем отлични резултати, да стигнем много далеч като направим пробив в избрано направление и т.н.

Ден зареден с огнен заряд….Ако нямаме конкретна цел, тогава- ще изпитаме взрив от емоции, които могат да избухнат, но да наранят нас самите или близките ни…

Колкото сме по-ангажирани с конкретни дела, в които сами можем да докажем собствените си способности, реализираме чрез действия намеренията си, демонстрираме състезателния си хъс, така че да сме първи, а не да разчитаме на другите и да прехвърляме върху тях вид очаквания- толкова по-значими и неотменяеми ще бъдат собствените ни успехи.

Позитивен, силно преобразуващ ден за амбициозни личности, които по природа са по-смели…

При Луна в Овен сме склонни да „воюваме“ и днес лесно ще се въвличаме в битки, да се надяваме, че те няма да преминават уместни граници…

Днес чрез крайности в реакции- сами можем да се превърнем в проводник на значими преобразувания в живота си, но преди това трябва внимателно да я определим….

Луната в Овен действа позитивно на здравето ни, възстановителните сили са значими, въпреки че днес и утре може да ни заболи глава или да изпитаме друго физическо разстройство, ако не сме физически по-активни. Хубаво е и да се пазим от инциденти. Това послание ще е валидно и утре…

Овен, Лъв, Стрелец– може да имате усещането, че сами ще преобърнете целия свят, но ще завоювате конкретна победа- в личен или делови аспект. Самочувствието, решителността, смелостта, волята ви нарастват в пъти и вие действително ще сте способни да постигнете почти всяко намерение, стига да не преминете определени граници, а това ще е лесно…и трудно да владеете емоционалните си преживявания. Вероятно не без причина- ще се намерят хора или обстоятелства, които ще повдигат адреналина ви. Подходящо време да демонстрирате най-доброто от себе си, да постигнете заветна цел. Пазете се от избухвания, които ще предизвикат точно обратен ефект…Не са изключени повишени разходи, нека да бъдат и полезни инвестиции, нещо, което да порадва сърцето ви. Не позволявайте чисто материални въпроси да застават между вас и любими хора.

Телец, Дева, Козирог– денят е напрегнат, възможно е да ви се налага да се справяте с дела, които са се натрупали в миналото и все още не са намерили решение. Ако има някой или нещо, което действа зад гърба ви или е извън контрола ви, то днес ще ескалира и ще изисква от вас повече смелост или по-решителни мерки, за да се справите, както се казва: „на война като на война“. Денят е показателен за най-близките ви отношения, включително в дома и семейството, за битови приоритети, също- на кого и в каква степен можете да разчитате. При евентуално напрежение и недоразумения- опитайте се да канализирате тази мощна енергия в една конструктивна посока, която ще се справи с всичко, не позволявайте да се трансформира в напрежение и недоразумения със съответните последици.

Водолей, Везни, Близнаци– водите напрегнати разговори, които могат да прераснат в спор или дори кавга, ако съзнателно не се стремите да стигнете до вид споразумения по водещи за вас въпроси. Може да научите тайни или да водите разяснителни разговори, които касаят въпроси от миналото, натрупали са се и са останали неразрешени. Научавате истини и знанието винаги е сила, от която да се възползвате, тази тенденция ще продължи и утре. Това е подходящ ден да укрепвате връзки чрез конструктивни преговори. Вие може да се чувствате предизвикани да говорите, да защитавате интересите си, да изказвате и отстоявате ваши мисли, идеи и т.н. Можете да си служите и с думите като с оръжие, значи- можете да побеждавате, ранявате, убивате, образно казано. И вие ще прецените как да действате като не губите крайните си цели от поглед.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но все така високо продуктивен и даващ ви възможност да демонстрирате най-доброто от себе си, да бъдете забелязани, оценени по достойнство, да направите пробив в кариерното си развитие или пък да спечелите нещо- бонус, подарък, повишение. Днес мнозина ще влизат в своеобразни битки, за да защитят своето и интересите си и ще проявяват забележителна инициативност в тази посока. Ако някой действа против вас и така че да ви нанесе щети, да обърка предварителните ви планове- вие ще сте склонни да действате по-крайно и решително от обикновено и така е правилно. Денят изисква да демонстрирате на какво сте способни, но без да наранявате околните или това да се превръща в повод за усложнени и важни за вас взаимоотношения…Все пак повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и полезни инвестиции…Внимавайте да не усложните контакти, които пак така могат да предизвикат загуби в един по-широк смисъл.