Улвърхямптън – Кристал Палас [Висша Лига] 30.10.20

1
214
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Улвърхямптън – Кристал Палас [Висша Лига] 30.10.20

За петък вечер сме подготвили залог с висок коефициент от Висшата Лига. Начало на 7-мия кръг ще поставят два отбора от средата  на таблицата. Улвърхямптън към днешна дата взима 9-тата позиция в класирането, докато Кристъл Палас седи точно над тях на 8-мо място.

Последният пряк двубой между тези съперници завърши с краен резултат 2:0 в полза на Вълците.

Домакините бяха на път да вземат 3-та поредна победа срещу Нюкасъл, когато Мърфи отбеляза в 89-тата минута за 1 на 1. Все пак отбора остава с 3 последователни мача без загуба. Кристал Палас имаха доста тежка програма до сега, но въпреки това успяха да вземат ценни точки. В последния си мач отбора заслужи 3-те точки срещу Фулъм и показа, че загубата от Челси с 4:0 не им е повлиява психически. В отбора на гостите имат 3 сигурни контузени играчи и още 1-2 които са под съмнение. При Вълците няма информация за контузени играчи към този момент. Прогноза: Победа за Улвърхямптън и двата отбора да отбележат гол

Коефициент: 4.75 Сигурност: 53%

Прогнозата включва:

Победа за домакин И двата отбора да отбележат гол

*За прогнозите са използвани резултати от Flashscore *Коефициенти са взети в момента на писане на прогнозите и е възможно да се различават от реалните.

Публикувана в Сингъл Прогнози, Смел Залог – сингъл прогнози с висок коефициент