Малките тайни на италианките

1
117
Добави коментар
svetla58
svetla58

Секси, притегателни и неотразими. Италианските жени са сред най-стилните в света. Стилът им е безупречен и елегантен, правейки впечатление на всеки, който се размине с тях. Но какви са техните тайни?

За да разберете тайната на италианките, трябва да разберете какво означава  “la bella figura” , това е в основата на стилът им. Това е много повече от просто да обличате добре, това е начин на живот, в който всичко е красиво- маниерите, външния вид, храната, приятелствата и тн. 

Без какво не може една италианка?

Обувки на ток  

Стилето или платформи, италианките обожават високи токове, те са толкова секси и женствени. Не е нужно токът да е неземно висок!

Купи обувки на ток Karl Lagerfeld

Качествени аксесоари

Чанта, обувки и слънчевите очила. Тези три неща са задължителни за една италианка. Важно е да са добре изработени, качествени и стилни. Марката не е от голямо значение.

Купи чанта Reike Nen

Купи обувки Saint Laurent

Купи очила Saint Laurent

Мини поли

Безкрайни крака на показ, кой мъж би устоял на подобна гледка?! Италианките определено знаят как да съблазняват.

Купи пола Pepe Jeans

Бельо

Италианските жени излъчват невероятна увереност и сме убедени, че красивото им бельо има заслуги за това. Дори и никой да не го види, те винаги подбират най-доброто бельо. То не само повдига самочувствието, но и кара дрехите да падат по-красиво по тялото.

Купи сутиен La Perla

Купи бикини La Perla

Баланс

Знаят как да създадат драма във визията си, без да прекаляват. Италианките харесват цветовете и умеят да боравят с тях много добре.

Купи риза Marc Jacobs

Луксозни материи

Французите и италианците си приличат, тъй като знаят високата стойност на незаменимите, вечни артикули като красив костюм или сако и ги носят често. Те познават луксозните материи добре и винаги избират най-доброто.

 Купи сако Pinko