Как да подберем правилната рокля

1
117
Добави коментар
prohris
prohris

През 2020-та ще забележите една своеобразна еклектика по отношение на роклите. Моделите за лято 2020-та следват две основни тенденции.

Едната налага класическата фина и елегантна линия, подчертаваща нежно талията, гърдите и ханша и изваждаща на показ цялата женственост на притежателката си. Предпочитаните цветове са бяло, черно или пастелните нюанси на розовото, синьото и жълтото. Тази тенденция е създадена за дамите, излъчващи истински аристократизъм.

Другата тенденция налага широки и свободни женски модели, с дръзки принтове и ярки цветове. Те са предпочитани от момичета-бунтарки, които не се съобразяват с никого и налагат своите правила.

А повечето модни предложения за лято 2020-та съчетават най-доброто и от двете тенденции, защото никога не бива да се ограничавате, когато става дума за мода.

С какви аксесоари може да съчетаете

Модните критици препоръчват следните дамски аксесоари за лято 2020:

Бижута:
Гердани с морска тематика;
Дълги огърлици;
Бижута с полускъпоценни камъни;
Обеци-халки в различни размери.
Обувки:
Платформи;
Ретро-модели с дебел ток;
Сандали с много връзки;
Шарени маратонки с груба подметка.

Класическият закон по стил гласи, че семплата рокля трябва да е допълнена с богати аксесоари и обратното. Затова на едноцветен модел можете да сложите шарен гердан с полускъпоценни камъни, а на роклята в ярки нюанси – дълга огърлица с единична висулка. Не забравяйте, че бижуто се избира и според стила на деколтето – високите предполагат къси гердани, а дълбоките позволяват по-дълги варианти. Изключение са едноцветните модели със затворени деколтета, които изглеждат много елегантно с дълги гердани.

А ако не обичате аксесоари около врата си, можете да заложите на смели обеци-рингове в подходящ цвят и ще бъдете топ-актуални.

Обувките с платформа и маратонките са много подходящи за ежедневието, поради несравнимото удобство, което предлагат, а и се съчетават без проблеми с повечето ежедневни рокли.

Сандалите с много връзки са нежни и безспорно много женствени, когато се прибавят към рокля с миди или мини размер. Завръщането на обувките с дебел ток и висока платформа изкарва на преден план романтичния ретро-шик, който се съчетава великолепно с винтидж моделите.

Защо да пазарувате онлайн от Creative-bg.net

Онлайн магазинът на Creative-bg.net е зареден с различни видове рокли във всевъзможни цветове, модели и материи. Отличните условия за поръчка и доставка, както и удивително ниските цени правят creative-bg.net любимото място за пазаруване онлайн на всяка дама.