Какви поли са модерни

1
133
Добави коментар
prohris
prohris

Според модните критици актуалните летни поли през лятото на 2020-та са:

А-силует;
Разкроен силует;
Асиметрични;
Силует с висока талия;
Силует тип „Молив“.

Моделите с А-силует са много предпочитани, защото прикриват по фин начин заобленото коремче и придават стройност на фигурата. Тази кройка изглежда чудесно и с плисиран плат, който добавя известна официалност във визията. Дължината е най-често до коляното или до средата на прасеца.

Разкроеният силует създават богата и бляскава визия. Изработени от ефирни и леки платове, тези поли са много удобни за летните месеци. Могат да бъдат дълги както до средата на прасеца, така до глезена. Намират приложение и за ежедневни занимания, и за вечерни излизания.

Асиметричните модели се завръщат с гръм и трясък. Кройките със скъсена предна и издължената задна част са изключително популярни този сезон и залагайки на такъв тип за вечерната си визия, ще бъдете звездата във всеки клуб.

Полите с висока талия са елегантен женски избор за офисното ежедневие. Едновременно строги и секси, те подчертават ханша и талията, като същевременно прибират корема.

Другият популярен офисен модел е тип „молив“. С дължина до коляното или малко под него, този тип придават изключително женствена бизнес-визия, подчертавайки бедрата, без прекалена предизвикателност.

Какви видове ще откриете в сайта

Онлайн на creative-bg.net се намират най-модните и актуални модели и цветове поли за летния сезон. Висококачествените материи и отличната изработка ще превърнат всяка закупена от там пола в много приятно допълнение за гардероба ви.

С какво можем да я съчетаем

Съчетаването на полата с горната част на облеклото зависи от две неща – вашия личен вкус и от повода за обличане.

За ежедневни занимания като шопинг, срещи с приятелки или разходки комбинацията е с топове с или без презрамки, спортни тениски с весели принтове или любима блуза с дълъг или къс ръкав.

Официалните офисни модели се допълват добре с черна или бяла елегантна риза. А ако в офиса ви се допуска известна свобода на облеклото – и блузи в пастелни и ненатрапчиви цветове ще бъдат подходящ завършек на визията ви.

За вечерни излизания съчетайте с възможно най-бляскавия и секси топ, за да бъдете принцесата на партито.

Защо да изберете Creative-bg.net

Creative-bg.net е водещ лидер в предлагането на дамско облекло. Красиви и ефектни модели поли можете да откриете в онлайн магазина им. Разнообразието от кройки и цветове е зашеметяващо, а цените са извън всякаква конкуренция. Посетете страницата им и се убедете сами.