Сватбен фотограф в София

1
149
Добави коментар
iliamitkov
iliamitkov

Търсите сватбен фотограф в София

Сватбеният фотограф  е доста специфична професия.Независимо дали е сватбен фотограф в София или сватбен фотограф в Пловдив или друго населено място. Това е един от най-важните професионалисти за сватба. За да се помни вашата сватба, за да я виждат децата и внуците ви, зависи преди всичко от фотографа, видеооператора и разбира се от главните герои и гостите на събитието.

 

Бялата рокля ще бъде свалена до килера, тортата ще се изяде след час по време на мероприятието, букетът ще бъде отнесен от щастливата приятелка, която го е хванала, а само сватбени снимки ще останат с вас като спомен за най-светлия и най-важен ден в живота ви.

Сватбен фотограф в София

И за да се запазят тези вълшебни спомени във вашето семейство в най-доброто качество, трябва да сте много внимателни при избора на  сватбен фотограф.

Добър фотограф в София

Не всеки  добър фотограф в София, дори и да се занимава с фотография от много години, може да е  сватбен фотограф .

Повече за сватбената фотография

Казват, че в цирка най-трудната професия е клоунът. Това е артист, който трябва да умее не само да забавлява публиката, но и да жонглира, да ходи на въже, да контролира диви животни, да показва трикове, да балансира на единия крак на топка, да се извисява под купол и много, много повече …

Сватбеният фотограф  е точно такъв „клоун“ сред фотографите (в добрия смисъл на думата, разбира се).

Съвременната фотография е условно разделена на много жанрове. И цялата трудност на такава професия като  сватбен фотограф се  крие в способността да се работи почти във всеки един от тях.

Основни жанрове на сватбен фотограф в София

Ето основните жанрове, които един сватбен фотограф трябва да научи  :

–  Продукционна фотография. Едно от най-важните умения за  сватбения фотограф  е да може да изгради красива рамка. Много хора за първи път участват във фотосесия на сватба. Те не знаят как да станат, къде да гледат, какви емоции да изобразяват и къде да сложат ръце.

Те не разбират кога трябва да погледнете камерата и кога един към друг, какъв аспект ще бъде по-изгоден за тях. И точно това им помага фотографът да разбере  . Професионалист е този, който ще гарантира, че нищо излишно не попадне в рамката, воалът се развива под правия ъгъл, а младоженците се чувстват лесно и спокойно.

Ритуалната зала

–  Отчитаща снимка . Някои моменти от деня на сватбата, например регистрация в деловодството, не подлежат на нито една, дори и най-малко отклонение – всичко върви строго според протокола.

А  фотографът  трябва да може дори в ситуация, на която не може да влияе по никакъв начин да прави отлични емоционални фотографии, да избира правилния ъгъл, да поставя акцент и да премахва всичко излишно от кадъра.

Професионален сватбен фотограф

– Макро снимка . Детайлите са много важна част от всяка сватба. Те създават атмосферата на празнуване, правят я уникална. Професионален  сватбен фотограф  определено ще обърне внимание на пръстените, шарката върху роклята, декорациите на залата, цветя, аксесоари, покани и други малки, но такива важни връзки на вашия празник.

–  Интериорна снимка . За сватби, церемонии и банкети младоженците избират най-красивите места: луксозни сватбени палаци, ресторанти с красив интериор, храмове, музеи, исторически сгради. И, разбира се,  фотографът  трябва да може да предаде на снимката цялата красота на избраното място.

–  Пейзажна фотография. Няма значение кога сватбата ви е в горещо лято или мразовита зима. Сватбен фотограф  може да създаде усещането, че това време на годината е идеално за сватба. И нека се вие ​​на улицата или виелица вие, сватбените снимки ще предадат цялото величие, цялата романтика на пейзажа наоколо.

Но за един добър  сватбен фотограф в София само възможността за снимане в различни жанрове не е достатъчна. Сватбеният фотограф  също е човек от много професии.

Цена за сватбен фотограф

Цената за сватбен фотограф се определя от няколко различни фактора, опит, професионализъм, техника, време на изпълнение, място, специфични изисквания на булката и младоженеца.

Последвайте ни и във Фейсбук страницата!