Биткойн Черен петък 2020: Офертите, които по-добре да не пропускате

1
89
Добави коментар
cryptalaxy
cryptalaxy

Ноември 2020 г. приключва, което означава огромни намаления в Черния петък, включително значителни отстъпки в сферата на криптовалутите.

Черен петък е денят, който купувачите очакват най-много. Считан за начало на коледния сезон за пазаруване в САЩ от 1952 г., Черният петък също е проникнал в почти всяка страна със значителни отстъпки за дрехи, потребителска електроника, битови комунални услуги и други.

Криптовалутното пространство също предлага завладяващи оферти. Може би най-атрактивната пристигна вчера, тъй като повечето дигитални активи, включително Биткойн, започнаха ранна продажба на Черния петък.

Черен петък на крипто пазара

Повечето криптовалутни активи спаднаха вчера. Биткойнът, например, премина от най-високото си ниво през 2020 г. от $ 19 500 до минимум от $ 16 250. Въпреки че се възстановява до известна степен, BTC все още е на повече от 10% от най-високата си годишна цена.

Пазарът на алткойн предлага още по-примамливи предложения. Етериум е с близо 20% по-нисък от своя връх за 2020 г., докато спадът при Рипъл е 30%. В макро мащаб ETH и XRP намаляват с 65% и 87% от съответните им най-високи рекордни стойности.

Казано по-просто, ако някой е търсил момент за влизане на крипто-пазара през последните няколко дни, вчерашният спад може да предостави тази възможност. Разбира се, важно е да бъдете внимателни, тъй като пазарът е особено нестабилен. С други думи, фактът, че видяхме голяма корекция, не означава, че най-лошото е минало.

Промоции на Черния петък на Бинанс

Водещата борса за криптовалути Бинанс предостави две промоции на Черния петък до 1 декември 2020 г. 40 късметлии новорегистрирани потребители ще имат шанса да купят до $1000 в BTC за половината от парите. Всичко, което трябва да направят, за да бъдат включени, е:

Да направите покупка от 50 USD (или еквивалент), използвайки вашите местни валути в Бинанс.Направете търговия най-малко за 50 USD (или еквивалент, включва покупки и продажби) на всякакви спот, маржин и фючърсни договори с марж на USDT.

Вече регистрираните потребители също могат да се възползват от подобна кампания. Те обаче ще трябва да похарчат повече (поне $ 1000) и биха могли да спечелят шанс да купят BTC с 20% отстъпка.

TradingView: Отстъпки до 60%

TradingView е може би най-важният уебсайт за търговци, с множество функции за търговия, позволяващи на потребителите да създават най-изчерпателните диаграми и анализи.

Уебсайтът предлага широк набор от инструменти с до 60% отстъпки плюс безплатен месец за различните пакети. Офертата е валидна до 8 ч. UTC на 28 ноември и потребителите могат да извършват плащанията с PayPal или дори с криптовалути (Bitcoin, Ethereum, Litecoin и др.).

Ledger Hardware Wallet с 40% отстъпка

Хардуерните портфейли са задължителни за всеки хардкор инвеститор в криптовалута, подчертан най-добре с популярната фраза – „не вашите ключове, не вашите монети“.

Популярният производител на хардуерни портфейли Ledger вече позволява на потребителите да се възползват от 40% отстъпки за своите продукти. Офертата е валидна до 30 ноември.

Ledger приема Bitcoin и Bitcoin Cash, както и кредитни карти и плащания с PayPal.

Trezor Hardware Wallet с 20% отстъпка

Trezor също е компания, която предоставя широко използвани хардуерни портфейли за криптовалута. Разпродажбата на Черния петък на Trezos продължава до неделя – 29 ноември.

Потребителите могат да се възползват от 20% отстъпка от най-популярните портфейли на компанията, включително Trezor Model T.

Trezor приема плащания с кредитни карти и Биткойн.

Kryptoez – до 75% отстъпка

Ако някой иска да покаже привързаността си към криптовалутното пространство чрез модата и особено с чорапи, Kryptoez е мястото, което трябва да отиде. Сега те могат да се ползват и с отстъпки до 75% за определени модели.

Плащанията се приемат чрез най-популярните криптовалути – включително Bitcoin, Ethereum, Monero и Litecoin, както и PayPal, кредитна карта, ApplePay и GooglePay.

Blockchain предлага 10% отстъпка

Говорейки за модно облекло, гореспоменатите Биткойн чорапи биха изглеждали чудесно с някои Биткойн маратонки. Като такъв уебсайтът на BlockchainKicks е осигурил 10% намаление на Черния петък на своите продукти.

Най-големите годишни сделки на NewEgg приемат BTC

Един от най-популярните уебсайтове за потребителска електроника, NewEgg, също предприе инициативата за отстъпки за Черния петък. Описан като „най-мощните сделки на годината на NewEgg“, онлайн търговецът в САЩ предоставя до 90% отстъпки за електроника като компютри, смартфони, телевизори и други.

Клиентите могат да плащат с кредитни карти, PayPal и криптовалути чрез BitPay.

Мега сделките на Overstock

Друг гигантски търговец на дребно в САЩ, а именно Overstock, също е намалил повечето си артикули. Потребителите могат да се възползват от „урагана на Черния петък“ с до 40% отстъпки за електроника, мебели, бижута и часовници, мълнии, спортни артикули и др.

Освен да плаща с кредитни карти, Overstock се превърна в един от първите уебсайтове, които позволиха плащания с биткойни преди години. Традиция, която продължава и до днес.

Източник