Новите технологии в помощ на енергийната ефективност и санирането на жилища и сгради: моделът ТРАНСФОРМ

2
168
Добави коментар
Sofia_DA
Sofia_DA

Асоциация за развитие на София (АРС) и екипът на проекта ТРАНСФОРМ организират онлайн конференция посветена на темата „Новите технологии в помощ на енергийната ефективност и санирането на жилища и сгради: моделът „ТРАНСФОРМ,“ която ще се проведе на 16 декември 2020, сряда, от 14.00-17:00ч. (EET).

Целта на заключителната онлайн конференцията е да събере представители на местни власти от София и страната, специалисти по жилищна политика, финансови институции, неправителствени организации, за представяне на модела за енергийно реновиране на сгради, разработен от консорциума на ТРАНСФОРМ и резултатите от пилотната фаза на проекта в София. Ще се обсъди цялостната концепция за реновиране – дигитална и практическа трансформация, нов модел на финансиране чрез самоучастие и чрез посредническа организация, както и добри практики и изводи от други градове в Европа.

Регистрация за събитието: https://zoom.us/meeting/register/tJEpduGtrTIoGNElMgVI0eWgDOl0NlfshBdM

Конференцията се организира по проекта ТРАНСФОРМ – Интелигентна трансформация на градовете, финансиран от Европейския институт за иновации и технологии, КИК Климат.