Дамските кецове – dress code

1
235
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Дамските кецове – може да ги носите навсякъде, стига да знаете как

Отминаха отдавна времената, която се смяташе, че дамските кецове са предназначени само за спортни занимания. Ако преди беше пример за лош вкус да ги носите извън залата, то сега е точно обратното. Тази обувка си завоюва място в живота на милиони хора, защото е удобна, универсална и супер практична. Освен това може да бъде екстравагантна и елегантна. Изборът на модели днес е огромен. Това означава, че може да съчетаете обувката с различно облекло. Веднага даваме пример. Дамските кецове може да се комбинират с пола, тесни дънки, клин, къси панталони и гащеризон. Дори роклята е опция, стига да съумеете да изберете модел, който й приляга. С дамски кецове може да съчетаете спортния ви сак, раницата или пък друг аксесоар. За да се сдобиете с качествен модел, който е модерен и ще ви служи поне няколко години, разгледайте колекциите на различни модни къщи. Ще откриете разноцветни и едноцветни, с рисунъци, причудливи мотиви и от различни материи.

Изберете комфортни дамски кецове на платформа

Една обувка трябва да бъде удобна и практичка. Дамските кецове на платформа предлагат и двете. Вече няколко години поред жънат успех и по нищо личи тази слава скоро да угасне. Това е така, тъй като модните дизайнери направиха така, че можем да носим тази обувка с почти всичките си дрехи.

Задължително си купете един чифт дамски бели кецове

Това е класическа рецепта за стил. Дамските бели кецове са акцент в начина на обличане. Те са типичен избор за жените, тъй като придават лекота на визията. Може да ги носите с дънки, панталон, къси панталонки и рокля. Перфектен избор за топлите дни.

Дамските високи кецове придават височина

Ако търсите комфортна обувка, ефект на издължаване на фигурата и се вълнувате от мода, то препоръчваме ви горещо дамските високи кецове. Разнообразието от цветове и дизайни ще ви вдъхнови да изградите поне няколко визии за новия сезон. Следете последните тенденции в модния свят, като се абонирате за бюлетина ни.

Дамските черникецове изискват по-малко грижа

Черният цвят е класически строг, но и елегантен. Лесен за поддържане, тъй като по него трудно се виждат замърсявания. Това означава, че с чифт дамски черни кецове ще се чувствате уверени в безупречния си вид по всяко време. Не забравяйте да ги съчетаете със стилна черна чанта или пък черно кожено яке.

Кецове, маратонки, спортни обувки в