VII-ми национален литературен конкурс „И децата покоряват светове. Покажи, че можеш!“ предизвиква млади писатели с темата…

4
258
Добави коментар
inewsbg
inewsbg

В навечерието на десетата си годишнина Фондация „Шанс за децата и природата на България“ предизвиква всички пишещи млади таланти с покана да се включат в VII-я национален литературен конкурс „И децата покоряват светове. Покажи, че можеш!“. Конкурсната тема „Разказ в 10 изречения“ е посветена на юбилея на Фондацията, която вече десет години успешно открива, развива и помага талантливи деца и млади хора с изявени способности в областта на културата, науката и изкуството да осъществят мечтите си.

Вярна на мисията си Фондацията за седма година организира и престижния Литературен конкурс „И децата покоряват светове. Покажи, че можеш!“, насочен към деца и младежи с изявени дарба и интерес към литературата и творческото писане. Интересното тази година е не само темата, но и че в конкурса могат да се включат всички български младежи на възраст от 15 до 20 години, живеещи в страната и в чужбина.