PalmsBet дава малки шансове за успех на ЦСКА срещу Рома

2
202
Добави коментар
eftimma
eftimma

В четвъртък вечер отборът на ЦСКА ще изиграе последния си мач от груповата фаза на Лига Европа за сезон 2020/21. „Червените“ посрещат италианския гранд Рома, като букмейкърът Палмсбет Спорт дава предимство на гостите да спечелят срещата. Коефициентът за успех на ЦСКА е доста висок, което означава, че букмейкърът дава малки шансове за победа на българския тим. „Армейците“ обаче бяха доста по-голям аутсайдер в първия мач на „Стадио Олимпико“ и въпреки това успяха да вземат точка след равенство 0:0. Дали пък ЦСКА няма да запише първа победа в груповата фаза в последния кръг и да изненада букмейкърите и залагащите в ПалмсБет?

 

Отборът на Рома си гарантира първото място в групата в миналия кръг, когато постигна втора победа срещу швейцарския Йънг Бойс. Така „вълците“ събраха 13 точки в своя актив и трябва да отбележим, че записаха победи срещу всички отбори в групата освен срещу ЦСКА. Рома се очаква да излезе в експериментален състав в София, което ще даде шансове на ЦСКА да се поздрави с победата. Доста юноши би трябвало да пътуват с отбора за визитата в София, като наставникът на отбора Пауло Фонсека ще даде шанс на много от резервите. Това дава чудесна възможност на „червените“ да постигнат първата си победа в груповата фаза. До момента ЦСКА спечели две точки след равенства 0:0 в гостуванията на Рома и на Клуж. На собствен терен тимът допусна поражения и ще търси първи точки на „Васил Левски“. Факт е, че „армейците“ все още не са  вкарали гол в мачовете си от група А и ще се стремят да намерят мрежата срещу Рома.

 

Въпреки че тимът на ЦСКА не впечатли в груповата фаза и дори да не запише победа, то кампанията в Европа е успешна за българския отбор. „Червените“ дълго време не бяха участвали в груповата фаза на европейско състезание. Сега го направиха след победа над швейцарския гранд Базел като гост в плейофите, като този успех бе много изненадващ за играчите в Palms Bet. ЦСКА премери сили срещу силни отбори в груповата фаза и тези мачове могат да бъдат от голяма полза на тима в битката за титлата в българското първенство. „Армейците“ са  добра форма в първенството, записвайки четири поредни победи. В последния си мач те надиграха без проблеми Ботев Пловдив с 3:0 като гост. Нападателят Али Соу отбеляза едно от попаденията за „армейците“. Гамбиецът направи доста пропуски в мачовете от Лига Европа и се надява, че късметът най-после ще го споходи в предстоящия двубой с Рома.

 

„Вълците“ влизат в тази среща след нулево равенство срещу Сасуоло в мач от Серия А през уикенда. Рома има само едно поражение от началото на сезона и то бе срещу Наполи с 0:4 в края на месец ноември. Все пак предстоящият мач с ЦСКА не е от значение за „вълците“ и дори да загубят, няма да правят трагедии от това. Срещата ще бъде шанс за младите играчи на тима да играят европейски футбол и да се види на какво ниво са. Все пак те ще търсят победата, като по този начин Рома ще завърши по перфектен начин участието си в груповата фаза.

 

С какъвто и резултат тимът на ЦСКА да завърши участието си в груповата фаза на Лига Европа, то това е една добра кампания за тима на европейската сцена. Всички фенове на тима ще се надяват на престижен успех срещу Рома като в четвъртък вечер ще разберем дали „армейците“ ще регистрират първи успех в група А на турнира.