Интересни дербита в Лига Европа в Bwin в четвъртък

2
189
Добави коментар
eftimma
eftimma

Този четвъртък ще се изиграят последните мачове от груповата фаза на турнира Лига Европа. Букмейкърът B win предлага всички срещи в своя раздел със спортни залози и играчите могат да правят своите прогнози за победители, голове, корнери и много други опции в мачовете. Доста интересни сблъсъци ни очакват в четвъртък вечер, като българските отбори ще изиграят последните си двубои в турнира.

За съжаление, Лудогорец и ЦСКА не успяха да направят пробив в груповата фаза на турнира. Родните грандове ще отпаднат от състезанието, тъй като са на последните места в своите групи. ЦСКА се представя по-добре, след като е спечелил две точки в своите пет мача до момента. В четвъртък те приемат Рома в последния двубой от груповата фаза. Букмейкърът Bwin дава предимство на гостите от Рим, въпреки че се очаква да излязат с резервите на „Васил Левски“. Това ще даде шанс на ЦСКА да постигне положителен резултат. „Червените“ взеха точка от този съперник на „Стадио Олимпико“ след нулево реми 0:0 и предстои да видим как ще се справят във втората среща. Възпитаниците на Бруно Акрапович ще са амбицирани най-после да отбележат попадение в група А и да зарадват феновете си с победа.

По-късно вечерта Лудогорец приема ЛАСК Линц в последен двубой за двата отбора в турнира. За изненада на мнозина, „орлите“ не успяха да спечелят нито една точка в петте си срещи до момента и са с голова разлика 6-16 на последната позиция. ЛАСК се представи доста по-добре в надпреварата и има седем точки, но въпреки това няма как да измести Антверп и Тотнъм от първите две места. В края на месец октомври ЛАСК Линц записа успех с 4:3 над Лудогорец във вълнуващ мач и очакваме нов любопитен сблъсък между тези два отбора. Коефициентите в Bwin дават предимство на гостите от Австрия, но Лудогорец надали ще завърши участието си в груповата фаза без спечелена точка.

Много интересен се очаква да бъде двубоят между Наполи и Реал Сосиедад от група F на Лига Европа. За първи път стадионът на неаполитанци ще посрещне двубой под името „Диего Армандо Марадона“. Наполи е лидер в групата с актив от 10 точки, като има две повече от АЗ Алкмаар и Реал Сосиедад. Това означава, че неаполитанци дори може да отпаднат от турнира, въпреки че са лидери в групата преди последния кръг. Реал Сосиедад ще бъде амбициран да остане в състезанието и ще преследва победата, така че се очаква офанзивен двубой и е доста вероятно да паднат голове в двете врати, а коефициентът за опцията Гол/Гол в Bwin е доста добър.

Лидерът в Серия А – Милан, гостува на Спарта Прага от 22:00 часа в четвъртък. „Росонерите“ ще се борят за първото място в група Н, като се надяват Лил да загуби точки срещу Селтик в другия мач. Преди последния кръг „росонерите“ изостават с една точка от лидера Лил, като също така имат аванс от 4 пункта пред третия Спарта Прага. Чешкият гранд ще играе за честта си в тази среща и ще се надява да постигне победа, с която да приключи достойно участието си в груповата фаза.

Тотнъм на Жозе Моуриньо ще се опита да завърши като победител в група J на турнира. „Шпорите“ изостават с две точки от лидера Антверп, срещу когото ще се изправят в четвъртък. Белгийският тим записа изненадващ успех с 1:0 срещу Тотнъм в първия мач на 29 октомври. Лондончани ще търсят реванш и са тотален фаворит в букмейкъра Bwin, като всички очакват „шпорите“ да се поздравят с победата.