Детелина.БГ ООД: Удобни зелени детски апрески

18
708
Добави коментар
DetelinaBG
DetelinaBG

Удобни зелени детски апрески

Представяме ви топли и леки апрески за деца с цип за улеснено обуване и събуване в зелено.Тези детски апрески са изключително леки – теглото на един чифт размер 22/23 е 430 грама и много удобни за ходене и игра в снега. Детските апрески са подходящи, както за момичета, така и за момчета.

Детските апрески са водоустойчиви и имат светлоотразителни елементи за по-добра видимост на детето в мъгла, здрач и в тъмнина. В горната част тези апрески за деца са изработени от гъвкав, непромокаем материал. Долната им част  е отлята и има дълбок грайфер на подметката за намаляване на плъзгането през зимата. Под ципа има защита от същата непромокаема материя, което защитава от мокрене крачето на детето.

Произход: Playshoes Германия 

 Дължина на вътрешна стелка на детски апрески Playshoes:

20/21 – 13 см.

22/23 – 14.2 см.

24/25 – 15.2 см.

26/27 – 16,5 см.

28/29 – 18 см.

30/31 – 19,5 см.

Имайте впредвид, че за да са удобни детските апрески на вашето дете вътрешната стелка трябва да е с 0,5/1,0 см. по-дълга от дължината на крачето.Това правило важи за всяка затворена обувка. Крачето на детето се измерва като то стъпва върху лист хартия. С химикал перпендикулярно разположен спрямо повърхността се отбелязва най-дългото пръстче и петата. Измерва се разстоянието между тях.