Онлайн рекламата през 2021

2
233
Добави коментар
hlape
hlape

ВСЕ ПО-ГОЛЯМ ИНТЕРЕС КЪМ SEO ОПТИМИЗАЦИЯТА,

ОГРОМЕН РЪСТ НА КЛИЕНТИ БЕЛЕЖИ КОМПАНИЯТА W-SEO.COM

Ценни съвети за рекламна кампания в Google Ads

Бизнесът трябва да разшири рекламните кампании SEO Оптимизация за търсачки и машинното обучение преминават на етапите на ключова дума, реклама, рекламна група, кампания и не преминават на ниво рекламен кабинет. Съответно, за да могат рекламните системи да разполагат с повече данни за оптимизиране на рекламна кампания, трябва да се предоставят повече данни за машинно обучение. Колкото по-голяма правим рекламна кампания, толкова повече данни събираме и предоставяме на търсачките, толкова по-добри ще бъдат резултатите от автоматизираните стратегии. Развитието на машинното обучение в търсачките няма да се върне назад, следователно трябва да се научите да работите с това предвид.

Плащане за реализации. Това е логично продължение на развитието на машинното обучение, технологиите за оптимизация и автоматичното наддаване, което Google популяризира през последните години.

Деактивиране настройките за допълнителни подходящи фрази. Тази промяна беше приета положително, докато в професионалните общности в социалните мрежи не се появиха оплаквания. Оплакванията показват, че с иновацията делът на трафика от синоними значително се е увеличил и някои ключове дори не са били синоними на фразите, посочени в настройките. В повечето случаи обаче синонимите съвпадат с посоченото в настройките. Трябва да се отбележи, че общностите са добър показател за негативизъм, показващ съществуващи проблеми.

Автоматично насочване. Напоследък виждаме все повече примери за автоматично насочени рекламни групи, които доставят реализации, подобни на тези за ръчно зададени реклами.

Управление на офертите за различни устройства Възможността за отделно управление на офертите за различни видове устройства: настолни компютри и мобилни устройства (таблетите са били заобиколени досега).

Коригиращи фактори за различни ОС Възможността за добавяне на корекционни коефициенти за различни операционни системи на мобилни устройства: iOS и Android. Вярно е, че настройката за отделно управление по видове операционни системи не беше направена много добре. Сега експертите не могат, например, да повишават цените на iOS и да ги намаляват на Android: можете да изберете само едно нещо. Надяваме се, че това ще бъде завършено в близко бъдеще и инструментът ще стане напълно функционален.

Автоматични сегменти за пренасочване Появата на автоматични сегменти за пренасочване в Google не се превърна в забележимо събитие. Това всъщност е доста важна промяна.

За какво трябва да се подготвят SEO експертите 2021 г.? Анализирайки промените, виждаме, че в Google има тенденция към намаляване на ръчния контрол на рекламната кампания. В същото време се наблюдава възходяща тенденция при автоматичното управление на рекламните кампании, използващи машинно обучение от самите рекламни системи.

Всъщност рекламните системи сега казват на специалистите: „Ние знаем по-добре къде да поставим какви оферти, дайте ни основната насока и ние ще направим всичко сами“.

При динамичните реклами е достатъчно да въведете списък със заглавия, рекламен текст, изображения и Google ще създаде реклами въз основа на тези данни. И ще ги покаже на потребители, които според Google имат по-голяма вероятност да кликнат или да предприемат целенасочено действие на сайта.

За специалисти по контекстна реклама

PPC професионалистите трябва да препроектират. От една страна, те трябва да се потопят в технологията за машинно обучение, за да разберат как работи и да бъдат конкурентоспособни в бъдеще. От друга страна е необходимо от техническата работа по събиране на пълното семантично ядро ​​и писане на отделна реклама за всеки ключ да се премине към работа по рекламни кампании от маркетингова гледна точка. Трябва да се научите как да формирате USP и да създадете логика от край до край между целевата аудитория, рекламното послание и целевата страница.

Заключения: Промените, които се случват в рекламните системи Facebook Ads и Google Ads имат обща основа: разработването на машинно обучение в технологиите на търсачките. Машинното обучение в системите за контекстна реклама намалява ръчното управление на рекламна кампания. Това е основната тенденция от 2021 г. Основното място заемат автомобилните стратегии, които изискват повече данни, повече статистически данни от бизнеса. Търговецът трябва да може да работи с това. Ако някои действия не водят до планирания резултат, трябва да разберете какво да промените не в настройките, а в подхода. Важно е да работите с цялото пространство за търсене, популяризирайки вашия продукт / услуга в сайтове, които са в предни позиции на резултатите от търсенето. Намаляването на управляемостта на рекламна кампания извежда на преден план работата с аудиторията, креативността и USP, с целеви страници и пространство за търсене. Специалистът винаги има какво да прави.

Ако желаете да поверите дигиталните услуги на добра агенция, то можете да се свържете с представител на VISEO!