Диамантен гоблен РОУЗИ С РОЗАТА

1
184
Добави коментар
Sillveto
Sillveto

Диамантените гоблени  са  тип мозайка, при които  мънистата са многостенни и напомнят  с  повърхността  си  обработен диамант, а всяко ъгълче блести дискретно, пречупвайки светлината. Лепят се  върху схема, наподобяваща схемите на гоблен.  

ВЪЗМОЖНИ РАЗМЕРИ:

30х20см. Кръгли диаманти35х25см. Кръгли диаманти45х30см. Кръгли диаманти50х35см. Кръгли диаманти60х40см. Кръгли диаманти30х20см. Квадратни диаманти35х25см. Квадратни диаманти45х30см. Квадратни диаманти50х35см. Квадратни диаманти60х40см. Квадратни диаманти

Пълно облепяне. Кръгли  или Квадратни мъниста.

Когато   поръчката  е направена, тя задължително се потвърждава от наш сътрудник по телефона. Трябва да уточните с какъв  вид  мъниста (кръгли  или  квадратни)   желаете  да  работите.

Доставка – след потвърждаване на Вашата заявка са необходими между  22 и 25 дни.

 Доставя  Ви се  комплект, в  който  има:

1) платно-основа с  отпечатана на него схема на изображението и залепващо  покритие, 2) диамантени мъниста в различни цветове със съответни маркировки, отговарящи на мястото им в схемата, 3) специална пластмасова табличка, 4) пинсета за вземане на диамантчетата и залепяне, 5)п исалка, 6) лепило, с което се пълни върхът на писалката, 7) резервни пликчета за съхранение на отворените мъниста.

Диамантени гоблени/мозайки  са  различни  видове, според мънистата, с кото се изработват – квадратни или кръгли. Колкото по-малък е размерът на платното, толкова по-трудно се получава завършен ефект и яснота на очертанията. За гоблени с малки размери се насочете към едри изображения в близък план, Ако желаете да изработите пейзаж, е по-добре да си закупите по-голям размер гоблен за по-добро и красиво изображение. В последствие гоблена може да поставите в подходяща рамка и обезателно с предпазно стъкло и да внесете в дома си отблясъците на една красива диамантена картина.

ВНИМАНИЕ: Диамантчетата са много малки – не ги поставяйте в устата си. Децата трябва да работят само под надзора на възрастен. Диамантените гоблени не са подходящи за деца. 

ГАРАНЦИЯ ЗА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ В случай, че закупеният от Вас продукт не отговори на очакванията Ви, Вие може да го върнете в срок до 14 дни след получаването му, съгласно Общите условия на сайта Artivet.com, и ние ще възстановим заплатената от вас сума.

Доверете ни се! • Ние предлагаме продукт с най-високо качество! • 99% от нашите клиенти изразяват удволетвореност от нашата продукция.  • Пазарувате безопасно и сигурно