Кои бяха най-популярните прически през 2020

1
126
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази година станахме свидетели на много шантави прически благодарение на COVID-19 и затварянето на фризьорските салони. Много от нас решиха да влязат в ролята на фризьор и да си направят бретон. След като салоните отново отвориха, всички се втурнаха към любимите си стилисти за да поправят грешката.

Прическата Боб беше супер популярна тази година, а също така късите подстрижки и обръснатите глави. Въпреки препятствията заради пандемията, знаменитостите все пак успяха да ни подарят достатъчно вдъхновение, че да стигне за цялата година.

Асиметричен боб

Тази прическа е подходяща за всички типове лица. През 2020 беше наистина популярна и има защо. 

Пикси

„Пиксито е завинаги класика, защото има толкова много вариации“, казва фризьорката Жасмин Ашли.

70-тарски бретон

Ако имате нужда от промяна, но не ви се рискува да правите пълен бретон, то 70-тарската версия е за вас.

Къс бретон

Текстурата на косата играе голяма роля за тази прическа и дължината и, за това бъдете внимателни. Обикновено такъв тип бретон стига до под веждите, но е по дълъг от познатия ни бейби бретон.

Бръсната глава

Ако сте достатъчно смели, то бръснатата глава е вашата прическа. Не изисква никаква поддръжка, а изглежда страшно готино, също така можете да експериментирате с шантави цветове.

Дълъг бретон

Бела Хадид подстрига сама бретона си по време на карантината и не може да не признаем, че изглежда зашеметяващо. Късите бретони са сладки, но дългите бретони са супер секси!

Купи L’Oreal Professionnel

Купи L’Oreal Mythic Oil

L’Oreal Professionnel Source